#6 Jean Michaël Seri

Kadıköy deplasmanına çıkmamalı yerler bunu çok kırılgan yakar bizi

Son 10 yilin en büyük hayal kirikligi. Ölmüs, enerjisi tamamen tüketmis, yada kisaca Türkiye ve GS umrununda degil, hic siklemiyor. Sezon bitse de Ingiltereye dönsem diye düsünüyordur.

kontrolsüz bi linc var kendısıne suan ya hayrlısı olsun bakalım

Ömer-Lemina dan merkez ikili olur mu sence? ben ömeri orta üçlü için kenarlara açılıp yenilerin değimiyle mezzala gibi oynamasını uygun buluyorum daha çok sen ne diyorsun?
Ömer ortada iki top kaybedip özgüveni dağılmış bi şekilde maça başlarsa net sıçar orta sahada ama handa ve diğer arkadaştan da bi hayır geleceği yok gibi. stoperimiz olsa dediğim gibi donk'u ortaya çekebilirdik. lemina en kolay adam geçen oyuncumuz ama ön liberoda oynuyor işte bu da takımı frenliyor bu kadar geride olmasını istemezdim.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geldiğinden beri ilk kez hücumda sorumluluk alıp adam geçip isabetli şut çekmiş bu maç. Gelişme var. Geçen maçta pres yapıp alan kapatıyordu, topa kayıyordu. Tam randımanlı hale gelene kadar lig bitecek gerçi ama gelişme görüyorum Seri'de ben

Arkadas, nasil bir takim planlamasi yaptiysak Seri'nin gercek alternatifi yok, Lemina'nin alternatifi yok, Donk ve Marcao'nun alternatifi yok.

Bu maç kötü değildi abartmayın ama bize daha agresif olanı lazım. Asıl leminaya ön liberoda yazık oluyor. Dribling yapıp çalımla adam eksikten iki adamımızdan birini geriye hapsetmişiz.

Marcao'nun yükselen bir grafiği var , Donk'u orjinal mevkisinde kullanma zamanı geldi Ahmet ile de olsa Emin ile de olsa , Işık Kaan ile de olsa bu işi yapmamız farz oldu. Kısacası derbi deplasman olduğu için Seri kulübede olmalı oyun yapısı gereği.

Muslera
Mariano XXXXX Marcao Saracchi
Donk
Lemina Emre
Feghouli Falcao Onyekuru

XXXXX : Ahmet , Işık Kaan , Emin​

Geri
Üst Alt