Anıl Takır
Kırmızı Üye
- 4 Eylül 2019
- 2.322
- 1.274
- 303
Kadıköy deplasmanına çıkmamalı yerler bunu çok kırılgan yakar bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener macinda ilk 11 oynarsa gol yedirmemesi imkansiz.
Arkadasim bir bok bilmiyorsan yorum yapma ya, herkes bu spordan anlamak zorunda degil.
Luyindama sakatlanmasa Donk Lemina iyi olurmuş he. Bu Seri ve Belhanda düşman başına. Onyekuru ile başlamak için Ömer'i ortaya çekmek lazım.Derbi de Belhord mu Seri mi?
Luyindama sakatlanmasa Donk Lemina iyi olurmuş he. Bu Seri ve Belhanda düşman başına. Onyekuru ile başlamak için Ömer'i ortaya çekmek lazım.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Derbi de Belhord mu Seri mi?
Ömer ortada iki top kaybedip özgüveni dağılmış bi şekilde maça başlarsa net sıçar orta sahada ama handa ve diğer arkadaştan da bi hayır geleceği yok gibi. stoperimiz olsa dediğim gibi donk'u ortaya çekebilirdik. lemina en kolay adam geçen oyuncumuz ama ön liberoda oynuyor işte bu da takımı frenliyor bu kadar geride olmasını istemezdim.Ömer-Lemina dan merkez ikili olur mu sence? ben ömeri orta üçlü için kenarlara açılıp yenilerin değimiyle mezzala gibi oynamasını uygun buluyorum daha çok sen ne diyorsun?
O macta bu iki 11 den biri olmaliKadıköy deplasmanına çıkmamalı yerler bunu çok kırılgan yakar bizi
Donk olmali leminanin yerinde. Serinin yerinde de leminaBu maç kötü değildi abartmayın ama bize daha agresif olanı lazım. Asıl leminaya ön liberoda yazık oluyor. Dribling yapıp çalımla adam eksikten iki adamımızdan birini geriye hapsetmişiz.