Yigit Ates
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 4.375
- 199
- 313
Karşı takım Malatya gibi saldırgan oynadığında hiçbir şey yapamıyor. Fener maçına bununla çıkmak büyük hata olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gorevi ayni olmayan 2 topcunun karsilastirmasi
Kim ise yarar aga?Seri, Belhanda, Selçuk üçünü toplasan bile işe yaramaz
Aynen 6 haftadır her takım yeniyorSeri'ye baskı altında tutan her takım bizi rahatlıkla yener, adam arkasını dönüp pas verene kadar rakip pozisyona girer. Uyuşuk adamın teki.
Şampiyonlar liginde içimizden geçtiler derim.Aynen 6 haftadır her takım yeniyor
Her takım yener demedin mi ŞL ne alaka? Seri yüzünden mi yenildik ayrıca PSG maçının en iyisiydi herif.Şampiyonlar liginde içimizden geçtiler derim.
Bana göre oldukça yetersiz ve vitaminsiz bir adam. Son 6 hafta belki de oynayanlar için de en dökülen adam. Bundan sonra ki süreçte neler yapacak hep beraber göreceğiz. Asıl ligin şimdi başladığını düşünüyorum.Her takım yener demedin mi ŞL ne alaka? Seri yüzünden mi yenildik ayrıca PSG maçının en iyisiydi herif.
Bunlar ayrı şeyler. Sen diyorsunki ona basan herkes yener ee herkes özellikle ona bastırıyor ama yenemiyor.Bana göre oldukça yetersiz ve vitaminsiz bir adam. Son 6 hafta belki de oynayanlar için de en dökülen adam. Bundan sonra ki süreçte neler yapacak hep beraber göreceğiz. Asıl ligin şimdi başladığını düşünüyorum.
Aslında son 6 haftada Alanya hariç çok dişli rakiplerle oynadığımızı düşünmüyorum. Başakşehir, Fb, Bjk ve özellikle Trabzon maçların da ne yapacak. İzlediğim maçlarda ne zaman baskı yese topu kaptırdı, rakipler iyi değerlendiremedi, değerlendiren bir takım çıkarsa eyvah diyorum. Umarım yanılırım.Bunlar ayrı şeyler. Sen diyorsunki ona basan herkes yener ee herkes özellikle ona bastırıyor ama yenemiyor.
Mevzu bu da değil takımda ondan istenen işi ondan daha iyi yapacak birisi de yok. Ha sistem değiştiririz Ömer - Lemina oynayabilir ki olması gereken de bu ama Terim ısrar ediyor.
Seri kesinlikle böyle bir adam değildi ama geçmişte, şu an helva kıvamında.
Genel olarak Seri'nin performansindan memnun musun rtasGorevi ayni olmayan 2 topcunun karsilastirmasi
Fener son 3 haftada oldugu gibi istatistikle kazanmaya calisacak anlasilan
O bolgede daha iyi bir topcuya ihtiyacimiz var bu bir gercekGenel olarak Seri'nin performansindan memnun musun rtas