#6 Jean Michaël Seri

Asisti şıktı. Çok iyi tek atıyor. Nazar değmesin.

Maşallah klas topçu.Önde oynadıgında Belhandaya gerek kalmayabilir.

Adam yine stoperlerin onunde oynuyor ama kalitesini belli etti.bi de önde oynasa neler olacak kimbilir

Suan icin guzelleme yapamıyorum. Kimya tutmadi daha. Adamin rolu ne kendisininde bilmediginden eminim. Kaliteli ayak, lakin son iki mac takima arti etkisini tam goremedim.

Yanına oyunun iki yönünü oynayabilen ve pas yapabilen bir adam alalım lütfen . Wanyama tarzı değil de sanki daha teknik pas oyununa uygun bir adamla şahane olur ( fakat onun defansif yönü Seri'den iyi olmalı ) .

Sahadaki 21 oyuncudan 2-3 kat daha hızlı düşünüyor lakin ona uygun top oynamıyoruz.

Peki simdiye kadar regista olarak begendin mi

Ben begendim acikcasi,20-30 metre top sürmesi falan beklenemez bu rol de zaten yapamaz anlatmak istedigim regista oynayan oyuncu kolay kolay göze hos gelmez

Haha yalniz bu konuda acayip komik yorumlar cikar ortaya..

Niye yerine dikiliyor ve maci iplemiyor yazan olmus. Lan Xavi zamaninda burda oynasaydi 1 sene sonra kariyerini noktalardi heralde.

Seri'den kimse 10 gol 10 asist falan beklemesin.

Max 2-3 gol 5-6 asist ile bitirir sezonu.

Ha bizim istatistik canavarı taraftar üzülür ama Seri'nin böyle bir oyuncu olmadığı gelmeden önce anlatmaya çalıştık.

Orta saha da organizasyonu hatasız yönetecek bir adam ve bunu başaracağından adım gibi eminim.

Tabi bizim taraftarlar beğenmez bu tarz bir adamı. Onlar çalım atsın, depar atsın, sağa sola gereksiz baskılar yaparak salak salak fauller yapsın ister...

Klas adam.Fizik olarak 100 de 100 unde olunca müthiş işler yapacaktır.Faslı ile paslaşmalarını iyi buldum.

Peki simdiye kadar regista olarak begendin mi

Ben begendim acikcasi,20-30 metre top sürmesi falan beklenemez bu rol de zaten yapamaz anlatmak istedigim regista oynayan oyuncu kolay kolay göze hos gelmez
Kesinlikle iyi ama daha önde oynamamız lazım yani yüzde 78 pas yüzdesiyle oynayıp rakip yarı sahaya yerleşebilsek oyunu çok iyi yönlendirir. Takımı ileri itebilsek boş yorum yapanlar da boş yorum yaptıklarını anlayacaktır.

Geri
Üst Alt