#6 Jean Michaël Seri

Geçen yazmiştim olacak oğlak bokundan belli olur diye. Bu adamdan bi halt olmayacaği aşikar. Ndiaye'nin gözünü seveyim bu Seri bomboş topçu gerçekten boş topçu taniminin karşiliği

Geldiğinde çok sevinenen biriydim ama aşırı temposuz. Biz Ndiaye yerine onun gibi biraz daha tekniği iyi olanı istiyorduk. Ben Seri'yi izlemedim ama alınırken bir nebze Ndiaye gibi mücadeleciğiliği vardır diye düşünüyordum ama yanılmışım. Al-ver şu ana kadar.

Hiç takip ettiğim bir oyuncu değil. Transfer haberleri geçince herkes çok büyük bir oyuncuymuş gibi bir algı yarattı. Ben neden hala bir şey göremiyorum anlayabilmiş değilim. Yoksa çok mu abartıldı ?

kırmızı kart sonuna kadar haklı bir kart. itiraz neden ediliyor anlamadım öyle bir pozisyon yok. rakiplerimiz yaptığında sarı ile geçiştiriliyor evet ama ortasahanın ortasında öyle bir top kaybı daha sonra da bu müdahale kabul edilemez. sert şekilde uyarılması lazım.
onun dışında oyun genelinde kötü değildi sebebi ise konyaspor herhangi bir baskı yapmadı zaten. golü yediklerinden sonra baskı yapmaya başlayan konyaspor yaktı direkt bunu. belhanda olsa o da yanabilirdi öyle bir durum ancak bu adamda inanılmaz bir konsantrasyon düşüklüğü ve fiziki olarak bayağı üst seviye de bir yetersizlik var.
nice'de ki performansını göz önünde bulundurup hala abartmaya gerek yok zira hala aynı meziyetleri yapabilecek olsa bura da olmazdı zaten bu çok açık. o yüzden lütfen geçmişini unutun oyuncuyu değerlendirirken gram alakası yok o zamanla çünkü.

Bombos bir oyuncu, hiç öyle abartmayın.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Al ver yapmaktan baska artisini gormedim. Bunun yaninda cok pas hatasi yapma ozelligine sahip. Biraz dinlensin

bu da hareket edemiyor.

özellikle mi arıyoruz bu oyuncuları anlamıyorum.

takım zaten kağnı gibiydi. yeni gelenler de farksız.

Maalesef gelir gelmez takıma uyum sağlayan tiplerden değil. Cezasını çeksin daha hazır şekilde gelsin.

Bu forumda Seri gibi bir çok futbolcuyu abartma huyu var, tamam çok kötü değil ama abartıldığı kadar bir adam değil, 8de oynuyorsun maça etkin sıfır

maç siniriyle yazıyosunuz.

Atıldığı pozisyondada suçu feghouli ile paylaşılır yakın mesafeden çok sert pas attı kontrol edemedi

Kesinlikle kendini bulacak klasik GSC kötülemesi maç sınırı sonrası, yine çöpler leşler havalarda uçuşuyor.

Geri
Üst Alt