#6 Jean Michaël Seri

Diğer maçlara göre fena değildi ancak beyniyle ayakları arasında bağlantı kopukluğu var.istediği şeyi yapamıyo ayakları ve zamanlama konusunda başarılı değil.maç oynadıkça temposunu artıracaktır.2. yarıda iyi top dağıttı ancak savunma konusunda yumuşak kalıyo.

Güzel güzel zamanla daha da açılacak ikinci yarı çok iyiydi özellikle pas istasyonu görevini çok iyi yaptı

Bu delikanlı Belhandayı çok aratır toplara çok korkak giriyor.

adam fizik 10 numara topçu. boş alanda hiç katemiyor topla hep pas hep pas. şut atma aklında hiç yok. Biraz bu işleri düşünse iyi olacak..

Hadi biz bonservise bakarak yorum yaptık.
Arkadaş hiçmi izlemediniz adamı..
Siz ne iş yaparsınız..

Beğenenler nesini beğendi bir açıklasın. Kaçak dövüşüyor, sorumluluk almıyor. Sağa sola kısa pas dışında bir şey yapmadı. İki kez bomboş kafa topuna çıkıp değemedi orada yuh dedim artık. Acilen kendini toparlamalı.

Seri’yi beğenmeyenlerin Verratti’yi de beğenmemesi lazım mesela.

Yapmayın ne olur.
Ezbere konuşmayın.
Veratti dediğin adam baskıda çok iyi top saklar.
Basit pas hataları yapmaz.
Geride tek başına oyunu kurar.
Yeri geldiğinde çevre kontrolü yapar öne doğru gider..
Yere sağlam basar ve serttir..

Sadece 2 hafta daha istiyorum Seri için sonrasında gerçekten sürekli iyi oynayan takımın orta sahadaki "As" oyuncusu olan Seri 'yi izleriz

Saçını beyaza boyayıp biraz aykırı tip olsa sevilirdi.
Ama kaderi böyleymiş.

Ligdeki maçlara göre biraz daha iyiydi. Zamanla daha da iyi oynayacak umarım.

Beğenenler nesini beğendi bir açıklasın. Kaçak dövüşüyor, sorumluluk almıyor. Sağa sola kısa pas dışında bir şey yapmadı. İki kez bomboş kafa topuna çıkıp değemedi orada yuh dedim artık. Acilen kendini toparlamalı.
Bugun ortasahamiz dusse tecavuzumsu hareketler gorebilirdik ve dusmeyen tek yerimiz nzonzi-seri ikilisiydi

Anlamadiginiz sey nzonzi ve seriyle topu ileri tasimakta hic gucluk cekmedik ve ortada iyi karsiladik sorun kanatlarin arkasina atilan toplardi onu da nzonziyi stoperlerin arasina atip zaman zaman onlemeye calistik ama mac boyu etkili olmadi cunku kanatlardan hic destek yoktu

Burada en cok elestirilmesi gerekn futbolcu babeldir, ilk yari da ikinci yari da bok gibi oynadi. Top ezdi, kaybetti, pas veremedi kendisi adina en olumlu hareketi girdigi pozisyon. Gorevini yerine getiremedi, falcaoyu destekleyemedi. Daha cok facao babel'e servis yapmaya calisti, o zaman da topu malca hareketlerle kaybetti. Normalde yaptigi tek is top indirmek onu da yapamadi hatta falcao daha cok yapmistir.

Belhanda'nin yoklugu hucum anlaminda bizi olumsuz etkiledi eksigini kapatamadik, bu da orada bir bosluk olusmasina ve takimin ekstra mucadele gostermesine sebep oldu.

Seri cok sakin ve kaliteli oynadi, oynadigi mevki itibariyle topu ayagindan hizli cikarmasi ve kanatlara yaymasi gerekir ve bunu da yapti. Ileride oturan bir takimda serinin kalitesini cok daha iyi anlayacaksiniz.

Sakinligi ile cok iyiydi

Göze hos gelen bir futbolu olmadigini yazmistim ama oyun olarak katkisi var Bana göre

Tahminimden daha erken hazır duruma gelmiş gibi görünüyor. Kırmızı kart cezası ve milli maç arası yaramış gibi. Çok farklıydı ilk halinden. Fizik olarak tam bir Seri ile fizik olarak tam bir Lemina ve zaten fizik olarak eksiği olmayan Nzonzi ile bence harika bir üçlü olacaklar. Belhanda sakatlıktan döndüğünde ne olur bilemiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kağnı gibi oynayan takımda topu kanatlara açan hızlı oynamayi düşünen ender adamlardan zamanla daha iyi olacaktır ...

Geri
Üst Alt