#6 Jean Michaël Seri

Belhanda 3 senedir oynuyor

her maç saçma sapan konuşup milleti germeyi bırak
Ne sacma sapani ne germesi hepiniz zaten 3 senedir mac baslamadan kurulup geliyosunuz adam diyo ki belhanda yürüyor belhanda ne yapacak her yere kosacak mi bu adam, messi mi bu her seyi yapabilsin asisti yendi golü kacirdi

Real bisey oynamiyor ikramiyede bulunup durmasa aslinda iyi bir sonuc cikarabilirdik

Keramettinle Adem Cansever nerede la, iyi oynayınca ben yerdim diye alıntı yapıp dalga geçen Bu adam "gününde olursa" ayağı iyi ve hızlı düşünüyor ama onun dışında hiçbir özelliği yok resmen. Vallahi rahat 35 vardır, bu hareket edene kadar topu alıp bizim kaleye iniyor adamlar.

Valla ben Lemina gibi kıç koyan adamlar istiyorum orta sahaya ama oda düzelemedi gitti

herkes seriye kabahat buluyo golde ama defansın muazzam hatası var adamlar alışmamış ki böyle paslara mal mal birbirlerine bakıyorlar adam girdi araya aldı topu seri en iyi pas alternatifini kullandı o anda ama dediğim gibi bizimkiler alışkın değil böyle şeylere.

Baskı yemiyorken pas hatası yapan bir orta alanımız zaten vardı. Sana hiç ihtiyacımız yoktu.

Bunlar nasıl top kayıpları? Yuh...

Belhandayla bunun yaptığı top kayıpları yüzünden güzel başlayan maç saçmalığa döndü

Selcuk v2 demiştim ilk maçından

Büyük hayal kırıklığı olarak devam ediyor umarım biran önce düzelir orta sahada 1 tane ayaksız kazma yetiyor da artıyor bize zaten..

PSG maçında çok iyiydi halbuki. Bugünse çok kötü. İstikrarlı bir oyuncu değilse işi zor.

Geri
Üst Alt