#6 Jean Michaël Seri

En az 4 5 tane iyi pozisyon hazirladi ama sonuc cikmadi. Takimin kalitesizligi buradan belli. Mariano Naga ile bu adamin etkinligi cok dusuyor. 2 bek ve Onyekuru ile hucum etkinligi bence cok artacak

hata yapmadı ama hareket edecek mecali yok. bu adam hep böyleyse nasıl bu kadar yüksek paralara gitmiş anlamak güç.

ayarsiz herif bi gun iyi diger gun kotu.
bugun cok begendim oynamasi gereken gibi oynadi
nzonzi biraz daha yedekde otursun
tek sorunu cok basit kontrol problemi yasiyor ayagin altindan geciyor top sacma sapan bir sekilde bazen

Bu adamı ön libero olarak oynatmanın gerideki tek orta saha olarak oynatmanın en ufak bir mantıklı açıklaması yok Kante mi bu adam da orada oynasın ?

N'Zonzi bu görevi yapacak yegane adamdır bu takımda Lemina ise N'Zonzi'ye destek olacak onun rahat oynamasını sağlayacak adamdır + olarak Seri de bu takımın oyun kurucusudur bu üçlü zorunda olmadığımız sürece bozulmasın

Seri-Lemina
Nzonzi

Bu adamı ön libero olarak oynatmanın gerideki tek orta saha olarak oynatmanın en ufak bir mantıklı açıklaması yok Kante mi bu adam da orada oynasın ?

N'Zonzi bu görevi yapacak yegane adamdır bu takımda Lemina ise N'Zonzi'ye destek olacak onun rahat oynamasını sağlayacak adamdır + olarak Seri de bu takımın oyun kurucusudur bu üçlü zorunda olmadığımız sürece bozulmasın

Seri-Lemina
Nzonzi

böyle olmalı ama sahaya böyle çıktığımızda aşırı hareketsiz kalıyoruz çünkü seri hiç hareketli oynamıyor. nzonzi de belirli bir bölgenin dışına çıkmayınca çok kötü görünüyor orta saha.

kazma ömer'in hareket etmesi pozitif etki ediyor takıma. ama o da çok sınırlı yeteneklere sahip olduğu için sahada olması hiç ideal değil.

Bugün beğenmeyen benimle futbol konuşmasın ağa.

Beğenmeyen futbol cahilidir.

Al gülüm ver gülüm diyenlere: N’Zonzi ne yapıyor sahada?

hocamız bunu kızaga cektıkten sonra ıyı bı oyun sergiledi muthis paslar attı.

kızaga cekılmese is yaparmıydı bılemıyorum?

Rakip hücum olarak çok etkisizdi. O mevkide çok verimli olacağını sanmıyorum Nzonzi daha iyi olur.

Geri
Üst Alt