- 1 Ocak 2011
- 15.139
- 10.249
- 1.688
Gonderilmeli Badou gelsin Lemina Badou hic degilse mucadeleci bi ortasahamiz olur onlerine koy atalayi oynasin iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamıyosunuz.
Seri transfer edildiği gün dedik bu adam öyle yaldır yaldır gitmez top atar diye. Seriye uygun bi takım mı var sahada ? Sağ beke top atsa top öldü sol beke atsa aynı şekilde. Feghouli ve Babel hareketli değil sadece ayağına istiyor bu adamda nereye buluyorsa oraya atıyor bunu gözlemlemek zor bişey değil anlaşılmayan ne acaba ? Seriye gelene kadar çok problem var. Orta saha geçen senede problemliydi Ndiaye-Fernando vardı değişti ne oldu ? Gene problemli.
Sorunu birazda kenarlarda arayın. Bu takımın bekleri ve kanatları değişmeli. Feghouli bu yaz satılmalıydı. Bekler değişip dinamikleşmeliydi
Her şeyin sorumlusu bu adam aynen. Bir boktan çaktığı yok %90ınızın.
Takımdaki herkes bok gibi oynuyor tek suçlu Seri oldu.
Fatih Terim'dir illa bi sorumlu yazacaksak. Takim olarak bastan asagi olabilecek en kötü haldeyiz, bunu 1 oyuncuya baglayamayiz tabi.Her şeyin sorumlusu bu adam aynen. Bir boktan çaktığı yok %90ınızın.
Seri takimdaki doymus 7599584939 oyuncudan sadece biri. Takimda ac oyuncu yok.
nzonzi bile nasibini almışHer şeyin sorumlusu bu adam aynen. Bir boktan çaktığı yok %90ınızın.
Basariya degil kariyer hedefi anlamindaDoymuş futbolcu mu?Adamın kariyerinde tek bir şampiyonluk bile yok, ne doymuş futbolcusu.
Basariya degil kariyer hedefi anlamindaadam premier ligden geliyo 29 yasina basacak. Kendini kanitlama pesinde degil. Ayrica kiralik. Kisacasi takim umrunda degil.
Takım biraz toparlarsa çok olası.nzonzi bile nasibini almış
geçen sezon başı onyekuruya saydırıp bu sezon başı neden alınmadı durumu gibi olur mu seneye bu şahıs için![]()
15 dakikada anlarim bi topcunun ne yapabilecegini, 1 mac bile fazlaTakım biraz toparlarsa çok olası.
Gerçi taraftarın günlük yaşamasına şaşırmıyorum, şaşırdığım şey hem bunu söyleyip hem de "niye salzburg gibi olamıyoruz." diyorlar.
Zaten çoğu tek maçla hangi adamın ne kadar iş yaptığını da anlayabiliyor böyle de yetenekliler.
Seri'yi bilmiyorum da Selçuk'un düşüşü takımdaki ağırlığının azalması ve takımın iddiasız geçirdiği dönemlerde iyice ayyuka çıkmıştı yani yeni sözleşmenin ikinci senesinde.Acaba bu Selçuk da tıpkı Seri gibi sağında solunda temposuz, hareketsiz futbolcularla oynamaktan mı erken yaşta düşüşe geçti? Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Oyun tarzları benziyor biraz. @Keramettin TANRIVERDİ
100 maçta anlayamadıkların var ne hikmetse.15 dakikada anlarim bi topcunun ne yapabilecegini, 1 mac bile fazla
Seri'yi bilmiyorum da Selçuk'un düşüşü takımdaki ağırlığının azalması ve takımın iddiasız geçirdiği dönemlerde iyice ayyuka çıkmıştı yani yeni sözleşmenin ikinci senesinde.
Böyle süreçlerde oyuncular fiziksel düşüş yaşıyorlar sonrasında kimisi toparlıyor kimisi daha da salıyor, Selçuk'un pas, frikik hatta penaltı kalitesi bile düştü, demekki idmanlarda hiç çalışmıyordu.
Sen onu bir de benim gözümle izle!100 maçta anlayamadıkların var ne hikmetse.
Valla bir çok parametre olabilir şu an çünkü bariz adaptasyon problemi de var. Takımda dün bir kişi bile isyan etmedi yani durum kimsenin pek umrunda değil. Selçuk konusunda haklısın kendisine uygun bir oyun ortamı yoktu, en iyi özelliklerini gösteremedikçe köreldi.Seri, Selçuk bunlar sistem oyuncuları. Tek başlarına kötü bir takımda etkileri olmaz ama iyi bir takımda ön planı çıkıp, yıldızlaşabilirler. Selçuk'un bizdeki ilk sezonu (11-12) ve Trabzonspor'daki son sezonu. (10-11) İzlemedim ama Seri'nin 16-17 sezonu da öyle görünüyor. Dediğin gibi Selçuk'un takımda ağırlığı azalınca, fiziksel anlamda düşüşte başlayınca o da muhtemelen eskisi kadar çalışmamaya başladı ama bence ilk düşüşün sebebi takımın temposuz ve hareketsiz olmasıydı. Hatırlıyorum mesela Selçuk'un sürekli oynadığı dönemlerde savunma arkasına koşu yapan tek futbolcumuz Burak Yılmaz'dı. Selçuk da ya geriye oynuyordu ya da Burak'ı savunma arkasına kaçırmaya çalışıyordu. Seri'nin de pas özelliği çok övülüyor ama henüz o savunma arkası paslarını göremedik. Favre'nin tempolu ve hareketli takımını arıyor belki de.