#6 Jean Michaël Seri

Obayana dedik kizdiniz alisanin zenci rolü dedik kizdiniz bu adam topcu falan degil, doumbia gibi yaşı kactir allah bilir

Lan farklı mac mi izliyorsunuz adam 70e kadar kusursuz oynadı. Bildiği ne varsa uyguladı. 20 dakika yoruldu diye çöp ilan etme huyunuzdan vazgeçin

##Hemen bir portekizli hoca##
bizim taraftar bir taktiginda gg. adam bugün öne oynayan öne top atan birseyler deneyen tek kisiydi.

bizim taraftar bir taktiginda gg. adam bugün öne oynayan öne top atan birseyler deneyen tek kisiydi.
Ya diyorum ya adam sırf siyahi diye kante olmasını isteyenler var saka gibi resmen. Sorsan millet ne hızlı top oynuyor üf ne pas atıyorlar der bizdeki adam pas verince kesmez robot olmalı koşsun falan

Ya diyorum ya adam sırf siyahi diye kante olmasını isteyenler var saka gibi resmen. Sorsan millet ne hızlı top oynuyor üf ne pas atıyorlar der bizdeki adam pas verince kesmez robot olmalı koşsun falan

deli dana kosmali oraya buraya basmali o kadar

Evet, yanlış maç izleyenlerdenim sanırım. Tek top oynama denemeleri iç açıcı değildi, topu ayağında tutmak istediğinde de ilk temasta sıçtı defalarca...Hangi maçı ve Seri diye kimi izlediysem artık?!..

Böyle 'vıdı vıdı' oynayan adam lazım değil bu takıma; inisiyatif alacak, takıma liderlik edecek bir orta saha oyuncusudur ihtiyaç duyulan...

Günah keçisi bulmussunuz kendinize eglenin. Ama hata bende ta 3 sene önce bir site açıp futbolcular maçta ne yapmış onu yayınlayacağım demiştim yapmadım hata bende bu ta snejder doneminden beri devam ediyor. Adam yeme üzerine master yapıp sonra geleni gidenin yaptiklarini yapmıyor diye eleştirirsiniz saçma bir döngü ile devam

Seri harika demiyorum ama bu düzensizlikte karambolde sistemsizlikte statik oyunda serinin yerine kimi koysanız vasat görünür. Takım ve oyun tıkanmış artık her kolay yada zor rakibe karşı al gülüm ver gülüm kim napyo belli değil. Bir oyun planı çizilmiyor tamamen doğaçlama herşey.

dünya markası overrated abimizin kiralik sözleşmesi en kisa zamanda fesh edilir umarım.

Hucum anlaminda gercekten cok iyi. Fakat defansif ozelligi hic yok gibi. Saniyenin altinda kac tane pas verdi sayamadim

Zerre güven vermiyor herif, Leminada çıkıyor ama adamım en azından belli bir stili ve çizgisi var.

Geri
Üst Alt