- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Yönetimden bir isim olarak gizli gizli Redface i mi savunuyor ve istiyorsun! Normalde böyle şeylerde uçan tekme atardın; hayırdır?
Örgütlenme var @Emrah Yıldırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kes lan.Yönetimden bir isim olarak gizli gizli Redface i mi savunuyor ve istiyorsun! Normalde böyle şeylerde uçan tekme atardın; hayırdır?
Örgütlenme var @Emrah Yıldırım
Seviyorum ama kimi
En tatlı birisini
Rengim söyleyeyim sana
İlk harflere baksana!
hentbol moderatoru olmam icin teklf mi yapiyorsun yoksaOlm git hentbola yönel ya kuzenim olmasan şimdiye pataklamıştım yüz yüze de gidip ligin en iyi orta sahası Ozan Tufan falan diyorsun.
Hayatımdan 10 saniyeyi bu mesajı okuyarak, diğer 10 saniyeyi de cevap yazarak harcadım.
Ben söylediklerimden sorumluyum, sizin anladığınızdan değil !!!!!Giden ilk 10 saniyeden belki sorumlu olabilirim ama sonraki 10 saniyenin sorumlusu ben değilim.
Ben söylediklerimden sorumluyum, sizin anladığınızdan değil !!!!!
Sen o gün seviyeyi öyle bir noktaya çektin ki bir daha kimse cesaret edemedi felsefe vs hakkında yazı yazmaya hahahahahahaha.Kimin sözüydü bu abi?
Yalnız farkında mısın bilmiyorum pozitivizm tartıştığımız geceden beri felsefe edebiyat tartışılmaz oldu forumda.
N'Diaye genel olarak defansif yönu pres gücü daha fazla olan bir oyuncu zaten . Bizim taraftar bir isim gelince her şeyi mukemmel superman falan saniyor daha once yazdigimda da elestirildim Seri ile ilgili N'diaye'ye göre çok daha kaliteli bir adam oyun zekasi pas kalitesi hücum gücü karşılaştırılmaz fakat N'Diaye ciddi pres yapabilen defansif yönü iyi olan bir herifti ve muazzam dinamikti .Hangi oyuncudan ne bekleyecegimizi bilmiyoruz adam iyiyse her seyi yapmasini bekliyoruz .Sanırım maç boyunca bir tane bile top kazanamadı
Şuan hazırlık dönemi sonu,tatilden yeni döndü sayılır o yüzden erken bir değerlendirme olur yapılacak yorumlar fakat bu oyunu sürekli hale gelirse çok söveriz
Ndiaye belki pas kalitesi iyi değildi ama orta sahada top taşıyıp adam bozuyordu,Seri kaçak güreşiyor.Umarım düzelir
WowBeyler sizi bilmem ama Celil bu adamın yaptıkları artı 5 fazlasını her türlü yapardı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
N'Diaye genel olarak defansif yönu pres gücü daha fazla olan bir oyuncu zaten . Bizim taraftar bir isim gelince her şeyi mukemmel superman falan saniyor daha once yazdigimda da elestirildim Seri ile ilgili N'diaye'ye göre çok daha kaliteli bir adam oyun zekasi pas kalitesi hücum gücü karşılaştırılmaz fakat N'Diaye ciddi pres yapabilen defansif yönü iyi olan bir herifti ve muazzam dinamikti .Hangi oyuncudan ne bekleyecegimizi bilmiyoruz adam iyiyse her seyi yapmasini bekliyoruz .
Seri'nin önüne Ndiaye iyi giderdi sanki
Geçen sene özellikle 2.yarı da çok kötü performanslar koydu bir Ndiaye sever olarak diyorum
Satılacak felan deniyordu ama hala Stoke City kadrosunda var.3 gün önce oynanan Championship maçında da oynatmışlar
Bu sene kiralamazlar gibi![]()
Evet hırslı bir topcu, ama teknik olarak iyi değil ndiaye. Bir tuhaf oynuyor, seviyorum yinede kendisini ilk tudor döneminde hoşuma gitmiştiSeri'nin önüne Ndiaye iyi giderdi sanki
Evet hırslı bir topcu, ama teknik olarak iyi değil ndiaye. Bir tuhaf oynuyor, seviyorum yinede kendisini ilk tudor döneminde hoşuma gitmişti
Teknigi iyi de, pas oyunu afrika modeli iste.
Ndiaye'nin pas isabet yüzdesi sanıldığı kadar kötü değil. Ama pas kalitesi çok düşük pası atarken senkrona özen göstermiyor topu arkadaşına kırarak veriyor bu da topu alanın 99 first touchu yoksa topu yakalasa bile rahatça alamadığı için sonra ki hamlesini düşünmeye ihtiyaç duyacağı saliselerini kaybetmesine ve muhtemelen topu da kaybetmesine sebep verebiliyor. Possession oynayacaksak Ndiaye'nin pas kalitesi daha yüksek haline ihtiyacımız var. İlla pasör de olması gerekmiyor.