#6 Jean Michaël Seri

Arenadaki maçta şaşkınlığı vardı bence.
Konsantrasyon sorununu aşıp , kesin oynasa bile bize çok faydalı olacak.

Yanlış başlık renktaşım.
Doğrusu için sana yardımcı olayım:
Abi lütfen, zaten o konudan uzaklaştırıldım ruhsal çöküntü yaşıyorum şu an

tumblr_ouq67quLfU1rx0jnbo2_500.gif

Elin adamina sabredecegime kendi oyuncuma sabreden bize para kazandiracak o cunku

Handa umutsuz vakaa olduğu için ben desteklemem.

Kiralık topçu da para kazandırıyor maç aldırarak.

Elin adamı durumu da saçma şu an bizim formamızı giyiyor hatta iyi oynadığını varsayalım 18 basıp alıp aynı anda satış bile yapabiliriz daha geçen yıl 30 milyon verilmiş topçu sonuçta.

Handa umutsuz vakaa olduğu için ben desteklemem.

Kiralık topçu da para kazandırıyor maç aldırarak.

Elin adamı durumu da saçma şu an bizim formamızı giyiyor hatta iyi oynadığını varsayalım 18 basıp alıp aynı anda satış bile yapabiliriz daha geçen yıl 30 milyon verilmiş topçu sonuçta.
Bende Seri icin umutsuz vaka diye dusunuyorum Belhanda buna bi omuz atsa yerle bir olur ortashaha oyuncusu guclu ve kuvvetli olacak umarim yanilirizda takimimiza katki saglar .

İlkgeldiği günden beri beğenmiyorum, etliye süütlüye karışmayan tipte bir oyuncu, aradığımız adam değil ve hocada bunu anladıki Lemina hamlesi çok ama çok iyi oldu. Hoca şu formuyla bu adamı çok tercih etmeyecektir. Yedek olarak dşünülür lakin ligde tribündeki 2 yabancıdan biride bu arkadaş olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri'nin bundan sonra geriye gelip pas almaktan geriden top çıkarmaktan ziyade gerçek görevlerine uyum sağlaması lazım. Geriden topu çıkaran adam Marcao Mariano var zaten Seri bin görevi takımın merkezi olmak takımı hücuma taşımak oyunu sağa ve sola atması gerekiyor

Aynı şekilde Belhanda nın da gelip 8 numara görevinden ziyade hücumdaki görevine odaklanması gerekiyor

Seri 6 numara gibi oynayıp merkezi boşalttığı zaman Belhanda merkeze gelip hücumu boş bırakıyor

Vakti olan ve biraz da tebessüm etmek isteyen şu bulduğum arşivden birkaç sayfa ileri doğru okusun lütfen.

Bunlara çok benzer tartışmaları yaptım bu başlık altında da. İnşallah sonu benzemez diyeyim.

Vakti olan ve biraz da tebessüm etmek isteyen şu bulduğum arşivden birkaç sayfa ileri doğru okusun lütfen.

Bunlara çok benzer tartışmaları yaptım bu başlık altında da. İnşallah sonu benzemez diyeyim.

Seri icin ne diyorsun peki

İyi santrafor herkesin performansını yükseltir. Diagne gibi adamla top oynarken zamanın Jardel'i gibi yanında 10 tane taşıyıcı adam bulundurman lazım, Falcao-Andone gibi nokta 9'la etrafındaki adamlara da her pozisyonda bir fazla istasyon yaratırsın. Benim ciddi umudumu kestiğim Belhanda'nın bile performansını arttıracağını düşünüyorum ki Seri gibi kendini çokca kanıtlamış oyuncu da bundan nasiplenecektir. Allah'ın izniyle bu takım oturunca her oyuncudan bambaşka performanslar izleyeceğiz, yeter ki santraforlarımız sağlıklı kalsın.

Başlığa gergin bir şekilde göz gezdirdim ilk geldiğinde iyi oynadığı dönemlerde ne yazmışım diye ama neyse ki sıkıntılı bir tespitte bulunmamışım.

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Ben yeterli görmüyorum Mustafa Sarp'ı. Ama iyi mücadele ediyor.

Bu vesileyle efsaneyi de analım:

sst.webp

vee by tespit:

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Dostlar ben acikca konusam, bu adamdan iyice sogudum. Oldugu yerde top oynamaga calisiyor. Gercekten bir acayip. Orta cemberin disina cikmiyor nedense. Top stoperlerdeyken oldugu yerde durup etrafina bakiyor. Demiyor ki bir hareket edeyim, top isteyeyim fasa fiso. Hucumu zaten gectim, iki adim atip duruyor, sonra geri donuyor. Cok vasat topcu. Sadece savunmada adam kovalamayi yapiyor. O ozelligi var bir tek. Onun disinda ise yaramaz.

Sevgiler,

Hayri Surp

@Hayri Cund
Heis haterlığının şerefine buldum:

1:45

Bu sezon şampiyonluk yarışında Fener'i geçmemiz için bu adamın tutması gerek. Seri yarım Melo performansı verse yeterli

Seri'nin biraz daha güçlenmesi, kondisyon kazanması lazım. Bir de o zaman görelim diyorum.

Geri
Üst Alt