#6 Jean Michaël Seri

Bülent Timurlenk'e göre Seri son 5 sezonda en fazla pas yapan 5 oyuncudan biriymiş.

Maalesef pozisyon oyununu oynayamayışımız onu olduğundan kötü gösteriyor.

Başlığa gergin bir şekilde göz gezdirdim ilk geldiğinde iyi oynadığı dönemlerde ne yazmışım diye ama neyse ki sıkıntılı bir tespitte bulunmamışım.

Bu vesileyle efsaneyi de analım:

Ekli dosyayı görüntüle 60591

vee by tespit:

@Hayri Cund
Heis haterlığının şerefine buldum:

1:45
bu fena işte ;D

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Essien o, Mustafa degil.

Seri, özel hocası eşliğinde çalışıyor
IMG_20190912_210834.webp

Belhanda öyle ya da böyle takıma bir şekilde katkı sağlıyor. Nzonzi cuk diye oturdu, Ömer Bayram formda, Lemina da var. Seri'nin formayı alabilmesi için bir an önce çıkış yapması gerekiyor. Forma aslanın ağzında.

Tek özelliği feghouliyle yakın arkadaş olan Belhandanın 11 başladığı takımda oynamaması rezalet olur

Bugünkü oyunda net ihtiyaç vardı, 1 kere Belhanda top attı savunma arkasında bir kere de Nzonzi kanada attı, hücumda kilit pas atma özürlü oyuncu kaynıyor takımda.

Esasında Lemina'yla da driplingle çok üretkendik. Ömer kötü oynamasa da kalite olarak beklediğimiz seviyenin fersah fersah altında olduğu için el freni gibi oldu. Yoksa 15-30 arası Lemina çıkana kadar attığımız golden daha netlerini yakalayabilecek fırsatlarımız oldu. Lemina'nın 30'da çıktığı, Seri'nin hiç olmadığı günde hakikaten piyango galibiyet oldu bu. Santraforumuz sağolsun.

Çok güveniyorum Seri'ye bu maç inşallah onun maçı olur özellikle beklerimiz ve kanatlarımız biraz daha çalışkan olur sahada hareketli olurlarsa Seri çok başka katkı sağlayacaktır bize

Geri
Üst Alt