Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes yana oynuyor falan demiş de yani bu adam ne yapacak ? savunma arkasına bir tane koşu atan adam yok.Kafayı kaldırıyor herkes sabit.
Surada pasi atabilirdi aslinda
![]()
Ust uste denk gelmis de bir daha hatirlatayim dedim.Tam dedigin ornek
Gordumbu pozisyonu bir de hareketli izlemek lazım ama. Neyse mesele bu maçlık da değil zaten.Seri gibi bir adamı kullanmak istiyorsan defans arkasına koşu yapan oyuncu lazım.
Deneyecektir sonraki maçlarda. Ilk defa düzgün maç çıkardı bizim takımda. Hiç riske girmedi neredeyse.Hatirliyorum pozisyonu.Anlik bir seydi resimdeki gibi kolay degildi ama yetenekli adam bir sekilde pasi atardi en azindan denerdi diye dusunuyorum.
Hatirliyorum pozisyonu.Anlik bir seydi resimdeki gibi kolay degildi ama yetenekli adam bir sekilde pasi atardi en azindan denerdi diye dusunuyorum.
Şaka mı bu basına açık idmanlardan yola çıkarak böyle bir yorum yapman saçmalığın da ötesine geçmişAdamın teknik bir oyuncu olduğu bariz belli oluyor. Patlama gücü kalmamış. Yaşı büyük muhtemelen. Temposu ağır. Hazır değil ayrıca.
Antrenman videolarına bakın. Çember oluşturup paslaşmadan başka bir şey yapılmıyor. Terim ve 5-6 antrenörü takımı seyretmiyor bile. Sadece Bartali takip ediyor. Atak varyasyonları çalışılmıyor. Sadece statif bir şekilde paslaşıyor takım. Seri'den Emre Mor gibi 2-3 adam eksiltmesini beklemeyin. Öyle oyuna böyle Seri.
Seri konusunda ben de umutluyum ancak; dün Ayhan Akman performansı düzeyinde bir oyun oynadı. Övguler dizilecek bir durum yok gibi şimdilik.dün tam bir 8 numara gibi oldu sahanın en iyi iki isminden biriydi nzonzi ile birlikte. deplasman oyununa uygun kaliteli bir oyun sergiledi , tek ve hızlı oynaması gereken yerde bunu yaptı. hücuma daha fazla katkı verince çok daha başka seviyeye gelecek.
Seri konusunda ben de umutluyum ancak; dün Ayhan Akman performansı düzeyinde bir oyun oynadı. Övguler dizilecek bir durum yok gibi şimdilik.
Valla reis terim bu oyunculardan ne istiyor anlamak güç, belhandadan da bişeyler istiyor adama sayıyor sövüyolar forumda, terim diyo en önemli adam, istediklerimizi çok iyi yerine getiriyorİyi de senden istenen oyun buydu dün , deplasmanda facia bir takımsın

Ümit Daval, Hasan Şaş gibi futboldan bi haber insanlardan oyuncu analizi teknik alaz vs vs bunları beklemel hayalcilik. Çağ dışı yöntemlerle başarılı olmaya çalışıyoruzDün çok saçma yaptığımız bir iş vardı Brugge'nin fizik olarak en sağlam adamı 1.95 boyu olan Vanaken ile Seri'yi bire bir eşleştirdik Vanaken bildiğim kadarıyla normalde bu kadar geriye atmazdı kendisini ama Nzonzi'den kurtulmak için geriye attı kendisini Seri ile eşleşti şimdi akıl var mantık var Seri bu adamla nasıl ikili mücadeleye girsin ?
Haydi maça başlarken Nzonzi ile Vanaken'i eşleştirdi diyelim ki Fatih Hoca ama olmadı Seri ile defalarca ikili mücadeleye girdiğini Seri'nin her defasında ikili mücadeleyi kaybettiğini gördük 90 dakika boyunca neden en ufak bir önlem almadık ?
Adamlar sürekli sağ kanadımızı deştiler resmen neden Mariano'nun kanadını kapatmadık ? çok mu zordu orta sahadan bir adamı oraya yaklaştırıp sayısal üstünlüğü sağlamak orada ?
Adamlar daha maçın ilk başında 2 defa arka direkte topa vurup gol pozisyonuna girdiler golü yememiş olmamız Brugge'nin beceriksizliğiydi tamamen neden buna önlem almadık ? rakibin stoperi Mitrovic kornerden kafayı vuruyor onu Mariano savunuyor ? Mariano'nun zıplamaya hali mi kalmış ki rakibin kafa vurmasını engellesin
Tamam anlarım Falcao geç katıldı takıma alışmış değil Seri fizik olarak iyi değil Lemina hiç kamp görmedi Feghouli tatil yapamadı haydi hocanın anahtarı Belhanda yoktu tamam bunların hepsi kabulüm de bunlar işin bahanesi artık
Sahada gerçek bir takım görmeyeli çok uzun zaman oldu hani sezonun en kritik maçlarından birisi belki de kazansak Brugge'yi geçip ilk 2 için mücadele edeceğiz ama sahaya bakıyorum Muslera&Luyindama ve Nzonzi hariç efektif oyuncumuz yoktu bir de Falcao ve Emre Mor ikilisinin bireysel çabası takdir edilirdi onun haricinde tamamen bomboş bir maç izledik rakibin hatasıyla gelen Babel'in pozisyonu hariç çerçeveyi göremedik
Zaten asıl sıkıntı da bu rakip hata yapmaz ise biz kendi çabamızla gol atamıyoruz Galatasaray nasıl gol atma konusunda zorluk çeker ? gerçekten aklım almıyor
Surada pasi atabilirdi aslinda
![]()