#6 Jean Michaël Seri

Bu takımda banko 11 oynayacak adam. Babel'in Belhanda'nın yerine bunun gibi seri oynamayı deneyecek bir adam oynamalı. Nzonzi Seri Lemina Emre Mor dördü bu takımın iskeletine yerleştirilmeli. Babel çift forvet dışında tiribüne çıkabilir. Belhanda da sol kanatta Babel'in yerine bir denenebilir.

şu maskeden tak belki hoca öz verili çocuk diyip formayı verir

1569698887957.webp

Seri-Lemina-Nzonzi üçlüsünden maksimum faydalanmadığımız bütün senaryolarda bu takım rezilleri oynar. İkinci bir alternatfimizin olduğunu düşünmüyorum.

Ayağım çok ağrıyor ama yine de oynamak istiyorum desen oynatırlar seni.

Canimmmmm sen burada yalniz mi kaldin?sen hep oyna ulan.oynasan kazanmıştık

Fener'i Orgyll'in oynadığı Ankaragücü kadar zorlayamamızdaki tek etmen bu adamın olmamasıydı. Takımda Falcao'nun dilinden anlayabilecek belki 1 numaralı adam ama biz Donk'u kenarda oturtma pahasına tribüne göndermeyi tercih ettik. Dünyanın başka hangi antrenörü böyle bir şey yapar bilemiyorum. Geçen haftaki Galatasaray'dan sonra Ersun'a bir tane Galatasaraylı yabancıyı tribüne oturt deseler Muslera-Zonzi'yle birlikte 3. Seri'yi söylerdi heralde. Biz gittik takımın en yaratıcı oyuncusunu, takımın tek tehditkar santrafor alternatifini tribüne oturttuk. Bir tane atarsak Donk'la üstüne yatarız diye, korkunç. Bundan sonra gidene kadar 30 maç oynamasını diliyorum, sırf duran top kullanma becerisi bile şu takımda 11'de tulum çıkarmasına yeter.

tribüne çıkacak yabancılar bekler olmalı. şu boktan türkiye liginde mariano oynasa ne olur şener oynasa ne olur nagatomo oynasa ne olur ömer oynasa ne olur?
ömer oynarsa maca 1 0 geride başlarız ömer sol bek olamaz olmamali ha buarada o alt yapidan su omer kadar bir sol bek cikaramiyorsak yazık o alt yapıya

Oyunu falan gectim bu adamin oynamamasi gercekten buyuk hataydi

Fatih hoca’nin seri konusunda hatali oldugunu dusunuyorum

Madem pas oyunu oynamaya calisiyoruz,Bana göre bu konu da ligin üstünde olan seri’yi oynatmamak buyuk hataydi gercekten

Bu herif hem isim hem de yetenek olarak takımdaki en iyi oyuncu. Oynatmamak korkunç bir hata. Çok iyi başlamadı ama son 2 maç iyiydi. Niye FB maçında oynatılmadı veya en azından yedeğe alınmadı anlamak çok zor.

Geri
Üst Alt