#6 Jean Michaël Seri

Belhanda ile mactan once tartistilar galiba bu macta kim daha cok top kaybedecek diye

Babele attigi uzun pas sahaneydi ve paslaşarak seneri hucuma çıkarması da iyiydi ama çok laubali top kayiplari yapti.bundan olmaz diyenler de ayrı komedi

Maci kaybetmemize sebep oluyordu az daha

Kiralik oyuncu bu kadar oluyor herkes onyekuru degil

her ne yaparsa yapsın adamı ıslıklamak cok sacma

Ayda 1 oynatırsan böyle olur. Kumaşını Psg maçında belli etti. Adam o maçtan sonra oynatılmadı şaka gibi

Lan bok atmayın 1 o çalıma girdiğinde hata yaptı. Diğer pas hatası yunusun mallığıydı uyudu pası alamadı. Ayağına top bekliyor artist

girmeden 3 litre raki mi içti

seri cok yetenekli biri oynatilmasi da lazim ama bu hareketleri selçuk falan yapsaydi sayfalarca kufur edilirdi

az oynarsa sabote etme hakkı vardır yani ?

Sabote etmek? Maça ısınmak diye bir şey duydun mu hiç?

Yapılan bireysel ve basit bir hatadır. Belhanda her maç en az 10 tane böyle hata yapıyor. Babel’de, Luyindama ve Marcao’da

Herkes yapar. Bu adamdan 6 olmaz bugün yine ısrarla 6 yaratmaya çalışıyor.

Sabote etmek? Maça ısınmak diye bir şey duydun mu hiç?

Yapılan bireysel ve basit bir hatadır. Belhanda her maç en az 10 tane böyle hata yapıyor. Babel’de, Luyindama ve Marcao’da

Herkes yapar. Bu adamdan 6 olmaz bugün yine ısrarla 6 yaratmaya çalışıyor.

ceza sahasında marsilya ruleti yapmayı maça ısınma ile bağdaştıramıyorum. keza orta sahada boşken geri dönmeyi de.

bunlar umursamama hareketleri.

Hocaya karşı bir sabote girişimi miydi bunu değerlendirmeye alalım sevgili gscliler

Yav orada Marsilya dönüşü(roulette) mü atılır kafan mı güzel canım kardeşim?

ceza sahasında marsilya ruleti yapmayı maça ısınma ile bağdaştıramıyorum. keza orta sahada boşken geri dönmeyi de.

bunlar umursamama hareketleri.

Benim anlamadığım şu. Orta sahada boşken hatalı pas mı verdi? Ne yapacaktı top çevirmekten başka. Sanki herkes ileri yardırıyordu da Seri geri döndü diye ıslıklandı.

Belli ki kenarda hoca top çevirin diyor herkes zamana oynuyor. Seri geri topu atıp zamana oynayınca ıslıklanıyor. Ceza sahası girişinde kaybettiği top hariç bir hatası olmadı.

Geri
Üst Alt