#6 Jean Michaël Seri

Adamı 1 maç oynatıp 3 maç oynatmazsan iyi performans beklemen saçmalık. Bu adam neden Sivas maçında 11 başlamadı? Milli takıma da gitmemişti üstelik. Neden iyi oynadığı Yeni Malatya maçından sonra FB'ye karşı kesik yedi? Bu adamın bu durumda olmasının en büyük sorumlusu maalesef hocadır. Kimse kusura bakmasın

Bunun eli ayağı donuyor muhabbetinin doğruluğunu bilen var mı yahu muhtemelen 25 derecenin altında beyni donuyor gibi allah şifa versin.

Seri'yi Lemina-Nzonzi orta sahası ile bir kez daha görmek gerekiyor. Belhanda gibi çaputla oynuyor. Ayrıca Donk'un hamle hatası yüzünden gol yedik. Ben bir kaç top hariç kendisini beğendim. Ayrıca bir maç oynayıp iki maç tribüne gönderilen birinden fazla bir performans beklemek gereksiz, Fatih Hocanın en büyük yanlışı burada başlıyor. Adamcılık bizim takımda artık katkı vermez. Bunu umarım görmüştür.

Bu daha once izlemedigim bir oyuncuydu

Bu lavugu izleyip iyi oyuncu diyen net futboldan anlamiyordur. Gecmisinde Barcelona istemesi onemli degil. Arda`da bir ara Messi Suarez ile ucgen yapiyordu.

Bu seri yerine atalay oynasin cok daha faydali olur. Bombok bir oyuncu seri

Bu konu taraftarin futbol bilgisi iyi anlasiliyor.

Arkadas bu adam pasör pasör!

Senin oyuncularin haraket edip dogru kosulari yapmasza pasör oyuncun nereye versin paslari veya nasil kalitesini göstersin

Adam daha yanindaki adama attigi 10 pastan en az 3 u rakibe. Dumduz paslari atamiyor. Nasil pasormus anlamadim. Bu pasorse Toni Kroos ne?

Adam 1 maç var 3 maç oynamiyo.istikrar sağlamazsa bocalar tabi. Yenilen golde de donk hatalıydı

adamı suçlamıyorum. brugge maçına koy sonra 3 maç yok psg maçına koy sonra 3 maç yok real maçına koy gelecek 3 maçta yine oynatmaz adamı.

Baskı altında pas yapamayacaksa o seviyelerin oyuncusu değil demektir. Ancak hiçbir oyuncu 3 maç üst üste oynayamadığından, kesin bir yargıda bulunamıyorum. Umarım PSG maçındaki asıl Seri'dir.

Gösterdiği iyi performanslar sonrası ilk 11den kesenler suçludur.Adam süreklilik sağlayamadı.1 maç var 3 maç yok.Belhanda denilen işe yaramaz yüzünden olan bu adamın hakkına oluyor.

dünün en kötüsü bu mu marcao mu karar vermek zor. bizim takımda her maç bir yarış var. kim gecenin en berbat oyuncusu olacak yarışması yapılıyor sanki. tam diyorsun ki yok belhandadan cacık olmaz, takımın en rezili bundan daha rezil bi topçu olmaz diyorsun. bir sonraki pozisyonda hemen seri kendini gösterip, yok en kötüsü benim benden daha kötüsü yok diyor. sen de seri ile fikir birliğine varıyorsun. tamam sen belhandadan da betersin aferim kralsın diyorsun. sonra arkadan bi at uzvu çıkıp salak salak hareketler yapıp 5 kişinin arasına bodoslama dalıp top kaptırıyor ve kendini diğerlerinden daha güzel gösteriyor, nasıldım ama, en kötüsü benim kardeşim bu takımda diyor. evet o rezil şahsın adı marcao

Baskı altında pas yapamayacaksa o seviyelerin oyuncusu değil demektir. Ancak hiçbir oyuncu 3 maç üst üste oynayamadığından, kesin bir yargıda bulunamıyorum. Umarım PSG maçındaki asıl Seri'dir.

Senin oyuncularin topu almak adina kendini göstermezse, kosu yapmazsa Seri baski yediginde nereye atabilir topu?

Bakin asil sorun bu takim birbrinden kopuk oynuyor.

Bir oyuncumuz topla bulusunca, digerleri haraketsiz yerinden izliyor ne yapacak diye.

Bir önemsiz ama bunu cok iyi gösteren örnek verecem dünki mactan.

Emre Mora pas veriliyor ve cocuk zekice iki Madridlinin arasindan topuk pasiyla Feghouliye dönmek istiyor.

Feghouli topu alsa bos alanda Madrid kalesine dogru gidebilecek.

Ama top Feghoulinin uzaginda kaliyor ve Emre pas hatasi yapmis oluyor.
Oysa ki Feghouli Emreyi önceden okuyabilip iki adam atsa o topu alacak ve tehlike yaratacak.

Hepsi birbirini izliyor kimse takim halinde haraket etmiyor ki

Şu üçlüyü üst üste 2 3 maç izleyemedik.Sırf manevi evladı yüzünden şu üçlüyü bir arada izlemeden sezonu bitireceğiz.Şaka gibi...Şu üçlü belkide takımın performansını yukarı çekecek.
Su ucluyu izleyebilmen icin Leminanin sakatlanmamasi lazim en basta

Geri
Üst Alt