#6 Jean Michaël Seri

İlginçtir Lemina da Seri de 6 numarada 8'den iyi oynuyor. Sanki bundan sonra da Lemina'yı 6.5, Seri'yi 6 gibi oynatsak daha iyi. Bugün Belhanda'nın kapattığı ama Emre varken daha belli olan 10'un yükünü de 2 oyuncuyla daha rahat çekebiliriz. Bugün Fener'e karşı olmasından ziyade bu derece yüksek tansiyonlu deplasmanda sonunda kalitesini de göstermesiyle Gerçek Galatasaraylı oldu. İnşallah en büyük sıkıntısı olan özgüveni de yerine gelir de bundan sonra skora katkısına da şahit olabiliriz. Bugün efektiflik açısından belki Onye'yle yarışır ama verimlilik açısından Muslera'yla birlikte tartışmasız maçın adamıydı.

Cok begendim bu macta...tek basina iyi yonlendirdi oyunu...attigi uzun paslarin hepsi yerini buldu...masalllah diyelim

Psg maçından sonra ilk kez çok iyi oynadı.. Son haftalarda da hiç beğenmedim oyununu.. Bence bu maç fb orta sahası da leş olduğu için rahattı çok ezmediler 2-3 hafta daha görmek lazım kötü maçı çok fazla

Maçtan önce çok eleştirdiğim, beni en çok endişelendiren ve oynamasını kesinlikle istemediğim oyuncumuzdu. Beni yanılttı iyi kide yanılmışım müthiş oynadı orta sahayı müthiş organize etti.

Aslında son 6 haftada Alanya hariç çok dişli rakiplerle oynadığımızı düşünmüyorum. Başakşehir, Fb, Bjk ve özellikle Trabzon maçların da ne yapacak. İzlediğim maçlarda ne zaman baskı yese topu kaptırdı, rakipler iyi değerlendiremedi, değerlendiren bir takım çıkarsa eyvah diyorum. Umarım yanılırım.

Gerçekten çok yumuşak kalıyor.
Umduğun oldu

Boşuna savunmadım şimdiye kadar. Kalitesi belli,Fransada bunun gibi neler neler yaptı.

Fener orta sahasına billurlarını yedirdi

Çok abartılacak bir şey yapmadı bence ya. Daha dikkatliydi sadece ve maçın içinde daha çok vardı. Bu da normal. Derbi maçı diğer maçlardan daha özeldir. Klasik yaptığı bir top kaybını yaptı yine. Bence çok ekstra iş yapmadı, yeteneği olan pas yeteneğini konuşturdu yalnızca. Daha dikkatli ve konsantre şekilde.

Geri
Üst Alt