- 3 Haziran 2015
- 53.994
- 62.036
- 3.963
senden özür diliyorum. Beni utandirdin. Seninle bilikte orta sahamizin ezilecegini düsünmüstüm. Xavi misin be adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım 1 sene daha kalır.
Pas istasyonu, tam bir görev adamı. Doğru kararlar veriyor saha içinde, takımı yönlendiriyor, gerektiği zaman tempoyu düşürebiliyor. Çevre kontrolü de iyi.
Takımın ayağı en düzgün adamı belhanda atıldıktan sonra daha ileride görev aldı ve daha da faydalı hale geldi acayip bir pas kalitesi var 12/12 uzun top nedir fifada peste yapamazsınGeçen hafta yazdığım bu mesajı ipleyen olmadı. Yok kötü oynadı, leş herif vs. Bu adam takımın olmazsa olmazı. Pas istasyonumuz. Çevre kontrolü inanılmaz.
aha bakın ne zaman yazmışım. Ben şaşırmadım performansına açıkçası. Futbol benim hayatım, bir oyuncu da vs çok yanılmam, yanlış anlamayın. ☺
yani ikinci devre kötü oynamiyordu da bu oyunu psg macinda oynadigi oyuna benzedi. resmen fb ile dalga gecer gibi oynadi
bir de antalya felan maclari var iste düne kadar. o aradada cok iyi ve vasat ( yani ortalama) arasinda git gel yapti. ama dünkü ve hele psg maclari ayri. Xavi ve Barca neden istedi bunu anlasildi bu iki mactao maç çok başkaydı seri hayatının futbolunu oynamış olabilir psgye karşı başka iyi maçı olmadığı için çok net aklımda kalmış performansı
adamı küçük gördün sanırım ama yine bir +25cm vardır , bence iyi düşündünkü perfromansından sonra önüme domal dese ikiletirsem şerefsizim
adamı küçük gördün sanırım ama yine bir +25cm vardır , bence iyi düşün![]()