#6 Jem Paul Karacan

Degil. Emre varken de baya oralarda gezindi.

gezinince sağ açık mı oynamış oluyor , 85te girdi emre 88de atıldı zaten daha demin izledim maçın son 10 dakikasını

emre çıkana kadar top rakipteyken umutun arkasında pozisyon alıyordu, bilal-selçuk bozulmasın diye oraya attı hoca , serbest olduğundan arada sağa sola gidiyordu, emre hep sağ bekin önündeydi ama

Son düzenleme:
gezinince sağ açık mı oynamış oluyor , 85te girdi emre 88de atıldı zaten daha demin izledim maçın son 10 dakikasını

emre çıkana kadar top rakipteyken umutun arkasında pozisyon alıyordu, bilal-selçuk bozulmasın diye oraya attı hoca , serbest olduğundan arada sağa sola gidiyordu, emre hep sağ bekin önündeydi ama
Bu adam Ingiltere de genelde defansif orta saha-central midfield oynadi, dun tamam kisa sure oynadi ama oralarda oynamadi, bu adami alirken teknik aciklamasi yok derken kastim bu. Goreceksin Hamza heryerde oynatcak joker gibi, bi ise yaramayan bir adam tam komisyon kokusu verir gibi..

Bu zerzevatatın aksanlı İngilizce konuşabilmesi dışında Furkan'dan ne gibi artısı var? Ceyhun bile bundan iki gömlek üstündü.

Son düzenleme:
Dursun ile Hamza'nın yabancı kuralını yanlış anlaması sonucu gelen oyuncudur :)

bu jem'in galatasaray'da ne işi var yahu..

hamza yazdık bunu, komisyoncu seni..

Jem Paul Karacan diyince aklima bu kelimeler geliyor :

çöp

kazik

komisyon

Galatasaray'in formasini giymek bu kadar kolay olmamali !

ACIK ARA KOMISYON TRANSFERI ! RESMEN KAZIK !

Yazik günah ya, böyle "futbolculari" bu takima getirenlere yaziklar olsun.

Geri
Üst Alt