Haber 6 Oyuncu Milli Takım'dan Ayrıldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Milli Takım'ımızın İspanya ile oynayacağı maç öncesi, ay yıldızlılarda değişiklik yaşandı ve 6 oyuncu milli takım kampından ayrıldı.

Kaan Ayhan: sol kasık sakatlığı
Aral Şimşir: alt adale sakatlığı
Kerem Aktürkoğlu: hafif ağrı + yorgunluk
Abdülkerim Bardakcı: hafif ağrı + yorgunluk
İsmail Yüksek: cezalı
Hakan Çalhanoğlu: sağ el bilek sakatlığı

Millî Takım aday kadrosuna dâhil edilenler:

İsak Vural
Yusuf Akçiçek
Ahmed Kutucu

Şu maçta yedek oyuncuları oynat zaten Montella. Grup 1.liği ihtimali yok. 3. olacak halimiz de yok.

Bari genç yetenekler şans bulsun, belki 1-2 tanesi parlar da kariyeri açılır.

İyi bari Ahmet Kutucu oynarsa belki kondisyonu artar

O degilde Abdulkerim mac oynaya oynaya yorulmaya basladi bizde adam da yok yerine koyabilecek. Arda var o da henuz acemi.

Biraz rotasyon yapabilseydik iyi olurdu.

Ahmed Kutucu: -Ben ne alaka hocam?

İspanya teknik direktörü bu maç en önemli maçımız rotasyon yok dedi. Bizim milli takımdan sakatim diye kaçanları bilerek kart görenleri bir daha milli takıma almam. İspanya 10 attigi zaman ne halt yiyeceksiniz bakalım. Oynayan arkadaslarinizin yüzüne bakabilecek misiniz? Bu rezillik olursa playoffu da gecemeyecegiz bakın görün.

Ne ahmed kutucusu bi sağlam o kaldı onu da mı sakatlayacaksınız lan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahmet Kutucu icin milli takimi izleyecegim hic aklima gelmezdi. Hadi Ahmet, sendeyiz!

Koca İspanya'yla oynuyorsun, formalite maçı bile olsa (ki ben öyle görmüyorum, adamlar da görmüyor) oynatacak oyuncu bulamıyorsun. Şaka gibi. Bu oyuncuların yerinde Milli formayı giymek için insanlar neler vermezdi.

kavimler göçü

Galatasaray'da forma giymeyen oyuncuları alıp sakatlattırma çabası içindeler. Kaan da tuttu. Ahmed'in milli takımda ne işi var?

ahmed kutucuyu izleyen ispanyol teknik ekibi
''vay bee' ne yaman oyuncuymus. kim bu adi ne bunun?'' diyecektir

250121000.webp

1720905484921-de-la-fuente.webp

Geri
Üst Alt