Murat Arslan
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 1.855
- 1.312
- 1.413
Benim gözümde oy hak eden tek adam. Hatası vardır elbet ama adam samimi ve vatansever biri...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
220bin dolar toplandi an itibariyle
Onların bir süt ineği kadar faydası yok.bu oto boka islam duyarı kasan cemaatler, tebliğciler ne bok yiyorlar şu anda? Herhangi bir yardımları var mı?
Ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyordum.Japonya olamayız çünkü japonyada seçim öncesi oy için imar affı çıkmıyor. Belediyeye rüşvet verip insanlar kaçak kat çıkmıyor. Restoranına daha fazla müşteri almak veya masa koymak için kolonları kesmiyorlar. İnşaattan önce zemin etüdü yapılıyor orada
Hatay amik ovasına kurulmuş bir şehir burada 9-10 katlı bina nasıl olabilir?
Ben aslen Sakaryalıyım zaten. Pek sevmediğim için fazla dile getirmem. Felaketlerden sonra akıllar başa geliyor bizim ülkede maalesef. Hatta onda bile tam gelmiyor ki şu an bunları konuşuyor ve yine aynı şeyleri yaşıyoruz. 23 senede santim ilerlemez mi bir ülke.Sakaryaya gittiniz mi bilmiyorum 3-4 kattan yüksek bina yok. Önlem için illa felaket mi yaşamak gerekiyor.
Yollayanlar var. En azından bizim buradan bi derneği biliyorum, şu anda arama kurtarma çalışmasındalarbu oto boka islam duyarı kasan cemaatler, tebliğciler ne bok yiyorlar şu anda? Herhangi bir yardımları var mı?
Enkaz altindaymis
Herkes bunu anlatmaya çalışıyor ama zamanla unutucaz bunları her zaman olduğu gibiBen de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyordum.
Ben aslen Sakaryalıyım zaten. Pek sevmediğim için fazla dile getirmem. Felaketlerden sonra akıllar başa geliyor bizim ülkede maalesef. Hatta onda bile tam gelmiyor ki şu an bunları konuşuyor ve yine aynı şeyleri yaşıyoruz. 23 senede santim ilerlemez mi bir ülke.
Çocukluğumdan beri hatırlarım; Adapazarı'nda nerede bir inşaat çukuru kazıldıysa su birikintisi oluşuyor. 1 metre kazsan su çıkıyor. O zemine dükkan + 5 kat imar izni verilmiş yıllarca. Felaket yaşayınca da ağlıyoruz sonra...
Gittiler depremin ilk günü benim burda komşular tüm ekipleriyle bölgedeler.bu oto boka islam duyarı kasan cemaatler, tebliğciler ne bok yiyorlar şu anda? Herhangi bir yardımları var mı?