Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.209
- 18.372
- 1.338
İskenderun limanı neden sondurulemiyor hala konteynerlerda yanıcı maddemi var acaba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İskenderun limanı neden sondurulemiyor hala konteynerlerda yanıcı maddemi var acaba
inanılmaz burasının bu kadar riskli olduğunu bilip böyle yapılara izin vermek bile bile lades ben olsam bundan sonra buraya 2 kattan fazla bina ve prefabrik dışında ev yaptırmazdımProgramlarda uzmanlar 1 ay yoğun olarak olacak, 1 aydan sonra hem aralığı artacak hem de şiddeti giderek düşecek ama tamamen bitmesi 1 yılı bulabilir demişti.
Kralın sözlük başlığı yoksa açacağımHaluk Leventin topladığı kripto 2 m doları geçti.
İlk mesaja ekler misin şu mesajımı da
Alışveriş yapacaklar özellikle mama ve bez alsın. En büyük eksikleriN başında
Hocam ben bir depremzedeyim ve öğretmenim. Hadsizce konuşmayalım. İki gün sonra o çadırlar kurulduğunda eğitime devam edeceğiz. Burda öğrencilerimle sürekli karşılaşıp her birinin başını okşayıp yaşadıkları travmadan 2dkda olsa uzaklasmalarini sağladım. Her birini aradım. Babamda öğretmen, Yalova depreminde görevlendirildi ve Gölcük depremini yaşadı. Nedir bu öğretmene düşmanlık anlamıyorum. Bu öğretmenler tatil bitimi memleketlerinden deprem bölgelerine geldiler, depremi yaşadılar. Ya da ailelerini deprem bölgelerinde bırakıp başka yerlere göreve gittiler. Bugün bir öğretmen arkadaş hüngür hüngür ağladı yeğeni, ablası eniştesi marasta göçük altında kalmış bir yere gidemiyor, ağlıyordu sadece. Kuzeni bacağı kopmuş çıkarmışlar canlı diye sukrediyordu. Ben özelde çalışan bir öğretmenim, eşim devlette. Bana paramı yatirmadilar. Yatirmayacaklarda muhtemelen deprem bahanesi sebebiyle. Eşimin maaşı ile burda birşeyler yiyoruz, geri donemiyoruz. Yapmayın, lütfen yapmayın. Yapay düşman yaratmayın. ÖTV verdik yıllarca bugünler için. Dask yatırdık. O muthaitlere fahiş fiyatlar verdik bu kum gibi dağılan binalar için. Beton zihniyetinden para kes kesebiliyorsan, ya da sadece kes. AyıpSaçma 1 öneri olabilir ama öğretmenlerin maaşının bi kısmı kesilip deprem bölgesine aktarılabilir sonuçta 3 haftadır tatilde okullar
www.instagram.com
Amerikan yapımı kıyamet filmleri gibi. Daha önce böyle bir şey görmedimkorkunç bir manzara şehir dümdüz olmuş
![]()
TVNET, Instagram: "Kahramanmaraş’ta depremin ikinci günü… 2 depremle sarsılan şehirdeki son durum havadan görüntülendi. #kahramanmaraş #deprem #sondurum #türkiyedeprem"
25K likes, 299 comments - tvnet, February 6, 2023: "Kahramanmaraş’ta depremin ikinci günü… 2 depremle sarsılan şehirdeki son durum havadan görüntülendi. #kahramanmaraş #deprem #sondurum #türkiyedeprem".www.instagram.com
ben bunun cevabını vermiştim zaten eğer sıcak para yoksa sonradan ödenmek maksadıyla kesinti olabilir dedim sadeceHocam ben bir depremzedeyim ve öğretmenim. Hadsizce konuşmayalım. İki gün sonra o çadırlar kurulduğunda eğitime devam edeceğiz. Burda öğrencilerimle sürekli karşılaşıp her birinin başını okşayıp yaşadıkları travmadan 2dkda olsa uzaklasmalarini sağladım. Her birini aradım. Babamda öğretmen, Yalova depreminde görevlendirildi ve Gölcük depremini yaşadı. Nedir bu öğretmene düşmanlık anlamıyorum. Bu öğretmenler tatil bitimi memleketlerinden deprem bölgelerine geldiler, depremi yaşadılar. Ya da ailelerini deprem bölgelerinde bırakıp başka yerlere göreve gittiler. Bugün bir öğretmen arkadaş hüngür hüngür ağladı yeğeni, ablası eniştesi marasta göçük altında kalmış bir yere gidemiyor, ağlıyordu sadece. Kuzeni bacağı kopmuş çıkarmışlar canlı diye sukrediyordu. Ben özelde çalışan bir öğretmenim, eşim devlette. Bana paramı yatirmadilar. Yatirmayacaklarda muhtemelen deprem bahanesi sebebiyle. Eşimin maaşı ile burda birşeyler yiyoruz, geri donemiyoruz. Yapmayın, lütfen yapmayın. Yapay düşman yaratmayın. ÖTV verdik yıllarca bugünler için. Dask yatırdık. O muthaitlere fahiş fiyatlar verdik bu kum gibi dağılan binalar için. Beton zihniyetinden para kes kesebiliyorsan, ya da sadece kes. Ayıp