Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle mi? Peki yarın benim arkadaşımın annesi ve kızkardeşi otobüsle Malatya’dan Elazığ’a geçecekler. O yolda sorun yoktur inşallah.Havaalanına gidilmiyor ki Malatya'da
Bu nedir böyle. Tekrardan atlatan herkese çok geçmiş olsun.
İBB’nin 2 itfaiyesiyle hal olacak şey değil ne yazık ki. Yukarıdan yangın söndürme bombası vs. atıldığını gördüm ama hala devam ediyor.
Her gününüz bir öncekinden güzel geçsin. Allah sizi ve sevdiklerinizi korusun.
Yangın bombası atılacaktı, demek ki o da fayda etmedi. Petrol yangını gibi gözüküyor, su ile sönmesi imkansız
Öyle mi? Peki yarın benim arkadaşımın annesi ve kızkardeşi otobüsle Malatya’dan Elazığ’a geçecekler. O yolda sorun yoktur inşallah.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de kendilerine ileteyim durumu onlar da araştırsınSormak lazım hocam ama Malatya Elazığ yolunda sorun var diye duymuştum, havaalanı işi de gitmek zor diye biliyorum ama tam dogrulatamadim
Zaten travma olacağız çoğumuz. Bence büyük savaş sonrası oluşabilen travma ile yaklaşık aynı kıvamda.artık tutamadım kendimi bıraktım ağladım. çok doldum tuttum kendimi. arkadaşla konuşurken tutamadım.
benim psikolojim pek kaldırmıyor olanları. herkese dayanma gücü diliyorum