6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FoeL5-PWIAE8KKJ

İyi ki siyaset zamanı değilmiş. Bari araya 1 2 cümle daha sıkıştırsaydın kendini çürütmeden önce.
Siyaset dediği bunları eleştirmek

Ismael Garcia Gomez'in İspanyol basınına yaptığı açıklamalar... "Galatasaray ve elbette Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi büyük kulüpler depremzedelere yardım etmek için birlik oldular. Gıda, ilaç ve birçok yardım malzemesi topladılar. Bu ülke, başkasının acısını paylaşma ve birbirine yardım etme konusunda çok büyük bir ülkeymiş."

Ne yapmaya çalışıyorlar bunlar? Twitter'dan sonra Ekşi Sözlük'ün de erişimi kısıtlanmış. Instagram sağlam bende ama IG'ye de girmekte sorun yaşayanlar varmış.

Cehennemin ta en dibinde VIP yeri ayarliyorlar kendilerine. Bu kadar ahlaksız vicdansız olunamaz.

Beyler hepiniz benim kadar biliyorsunuz niyetim de pr yapmak ya da kimseye iş ogretmek degil,lütfen beni yanlış anlamayın. Bir çoğumuzun deprem bölgesine intikal edip yardım etme şansı yok.

İmkanı olanlar bağlı olduğumuz belediyenin yardım için sevkiyatlarına katılım sağlayıp bir nebze olsun destek olabiliriz. İşin bu kısmında maddi yardımın beraberinde bu şekilde destek olabiliriz.Acısını hafifletmese de biraz olsun insanın vicdanını rahatlatıyor. Her yerde insan gücüne ihtiyaç var.

Bu bir süreç, mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor.Bu arada Z kuşağı diye sallanan bir çok liseli talebenin canla başla çabasını görmek insanı gururlandıyor, duygulanmamak elde değil.

Twitter'da satılık paralı trollerin dilinde bir siyaset yapmayın lafı dönüp duruyor.

Beceriksizliklerinden orman yangınını günlerce söndüremezler, yangın uçakları hangarda çürür, niye günlerce söndüremediniz diye sorarsın, siyaset yapmayın.

Bir sürü saçma sapan binaya imar affı verirler, sel olur heyelan olur bir sürü ölü olur, 2020'li yıllarda millet sele kapılır siyaset yapmayın.

Yetersiz denetim sebebi ile 2 kere maden katliamı yaşanır, yüzlerce ölü olur, ne bu rezillik bu çağda yazık günah dersin, siyaset yapmayın.

Tren kazaları yaşanır yine bu çağda üstelik, TCDD ne işe yarar eyy hükümet dersin, Amarigada'da 1950 yılında olduydu yav derler taşak geçer gibi, sonra derler ki kesin sesinizi siyaset yapmayın.

Deprem olur sıfır binalar bile helva gibi dağılır, şehirler yok olur, iki gün sonra ancak yardım ulaştırabilirler, ihmaller ve yavaş davranılması yüzünden bir sürü insan ölür, siyaset yapmayın.

Biz bu sevdimin siyasetini ne zaman yapacağız lan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt