6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AFAD önce Şanlıurfa, şimdi de Kilis'teki arama-kurtarma çalışmalarını tamamlamış.

Konyaspor 100 adet konteyner ev göndermiş
Tebrikler..

Pangea, yer kabuğundaki hareketler nedeniyle geçmişte bir olan kıtaların zamanla ayrılmasını inceleyen kavramdır.

Merak ettim milyonlar yıl evvel amerika kıtası ile afrika ayrılmadan önce bizim konumumuz neymiş diye.

Şuan bizi sürekli olarak batıya iten arap yarımadasının, kuzeyinde kendin başımıza tüm kıtalardan bağımsız bir adaymışsız.

235 tabiri milyon yıl önce olarak dikkate alınabilir.

1675936484537.webp

sonra kurtulmuş bağımsız bir ada olarak batıya kaymaya devam etmişsiz.

en nihayetinde kaymamız devam etmiş ve avrupa kıtasına yerleşmişsiz.

1675936564008.webp

dünyanın manyetik hareketleri sona ermiş olsa günümüz haritası bu şekilde olacaktı ama maalesef arap yarımadası bizi sonsuza tek batıya itmeye devam edecek :cry:

Aslinda bir tane demirden masa benzeri bir sey yapacaksin veya kafes gibi ve icinde her zaman su + yiyecek filan bulunacak.

Askeri forumda okumustum. Cekyatda yatanlarin cogu kurtulmus ama detayini unuttum. Galiba acilmamis cekyat olmali.

Aslinda bir tane demirden masa benzeri bir sey yapacaksin veya kafes gibi ve icinde her zaman su + yiyecek filan bulunacak.
Renktaş inan insan o an ne yapacağını bilmiyor. Evdekiler ne durumda onların yanına gitmeye çalışıyorsun sağa sola çarpa çarpa. odadan çıkıp 3 metre zor ilerledim

müteahhitler'in içi yanacak ama şu düzene geçilmeli artık, kentsel dönüşüm diye diye apartman mezarlığı oldu Türkiye.

MO331Foto-1024x645.jpg
şu an riskli evlerde oturan her vatandaşa 200-300 metre kare bir araziyi makul fiyata verecek devlet.

prefabrik şirketlerince makul ücretlerde bir kredi yapınlması ile bu tarz bir dönüşüm mümkün olabilir.

şehir merkezlerindeki hasarlı evleri de maksimum 3 katlı olmak şartı ile satılabilir.

Galatasaray’ın eski futbolcusu Lukas Podolski sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımla işletmesinin bugünkü kazancını depremzedelere bağışlayacağını açıkladı.

“Gün Birlik Günüdür” başlıklı mesajında Podolski, “9 Şubat Perşembe (Bugün) elde edilen gelirin tamamını deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara bağışlayacağız. Gelirlerimizin tamamı şirketimiz tarafından depremzedelere ulaştırılacaktır” ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt