6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umarım bu sefer bilime kulak verirler

bunu yapmak için ilk gereken yağmacılardan başlayarak hatay'ın nüfusunu 2 katına çıkaran suriyelileri anavatanına göndermek. normal zamanda da yapmazlar da seçim öncesi böyle bişey tamamen imkansız olduğuna göre yine bilimi başka yerleriyle dinleyecekler gibi görünüyorlar.

gene 10'ar katlı buzdan kaleleri vaat edildiğinin 10'da 1'i kadar yapacaklar ve ''bizim zamanımızda'' bir daha böyle deprem olmasın diye ellerini göğe açacaklar.

Deprem ülkesiyiz. Ama rant uğruna öldüren yapılar yapılıyor. Devlet 20 küsür senedir buna müsade ediyor. Deprem vergileriyle kan emici müteahhitlere ihale çekiyor.

20 sene ya! Az bir zaman değil. Neler yapılabilir bu kadar zamanda. Akılsız insanların günahının bedelini çoluk çocuk ödüyor.

O kadar insanı organize edip hareket etme alanına bile toplamak en az 6-8 saat sürer.
En az 12-18 saat de yolculuk sürer. Uçak deseniz, uçakla 2-3 saatte anca bikaç yüz kişi taşınabilir.
Yoksa bunları yazanlar ATS yada ETS-2 simulasyon oyunlarını çok oynayıp ışınlanma modu ile kamyonu uçurup F9 tuşuyla deprem bölgesine bırakılacağını mı zannediyor.

Anlamıyorum hiç. Yani eleştiri yapılırken bile aklın kabul edeceği bir mantık yada zeka ürünü kendini belli etmeli.
Ayrıca o kadar personeli götürseniz bile pro ekipman desteği olmadan ne işe yarar ki.
Ha mesele kuru insan kalabalığı ise orası zaten acılı insanlarla dolu.
arkadaş akp tarafından gscimbom.com a atanmış herhalde!

Sana mı kaldı eleştirinin niteliğini belirlemek ? Dünkü eleman en azından delikanlı gibi çıktı reisçiyim çözerse o çözer dedi , senin gibi saçma sapan savunma yapıp bir yandan çok zekiymiş gibi partizan değilim ayağına yatanlar daha bir sinir bozucu oluyor. Ayan beyan belli oluyor senin ne olduğun da.
Ben parti marti tutmam, belirli bir fikrim ve beklentilerim var hangisi ona en yakın amaca ulaşırsa onun peşinden giderim.

Daha iyisi gelsin eskiyi hiç düşünmeden siler atarım. Ben performans ve devamlılığa bakarım Gerisi teferruat.
Değerlendirme yaparken de kimsenin söylediklerine değil yaptıklarını baz alırım.

Söyleyin başkası kötüleme politikasını terkedip, daha iyisini yapmaya başlayıp daha iyisiyle kendini kanıtlasın,
eğer ben gene eskiyi savunursam;

BURADAKİ HERKESE SÖZ; BİREBİR YOBAZ SUÇLAMASIYLA SURATIMA TÜKÜRSÜN.

Ama birde bunun tersini düşünün derim.

Ben parti marti tutmam, belirli bir fikrim ve beklentilerim var hangisi ona en yakın amaca ulaşırsa onun peşinden giderim.

Daha iyisi gelsin eskiyi hiç düşünmeden siler atarım. Ben performans ve devamlılığa bakarım Gerisi teferruat.
Değerlendirme yaparken de kimsenin söylediklerine değil yaptıklarını baz alırım.

Söyleyin başkası kötüleme politikasını terkedip, daha iyisini yapmaya başlayıp daha iyisiyle kendini kanıtlasın,
eğer ben gene eskiyi savunursam;

BURADAKİ HERKESE SÖZ; BİREBİR YOBAZ SUÇLAMASIYLA SURATIMA TÜKÜRSÜN.

Ama birde bunun tersini düşünün derim.
akpli değilim ama:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Bu ne ya, gerçekten bu nedir ya.
Bu kadar acıyı koca bir halkın omuzlarına yük etmeye, şimdi acıları taze olduğu için anlamıyorlar belki ama travmalarını arttırmaya ne hakkınız var ya. Bu kadar olmaz ya, olmaz yani.

akpli değilim ama:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

313A098E-4202-45BC-934F-3DE4A13255C3.webp

Bu kadar acıyı koca bir halkın omuzlarına yük etmeye, şimdi acıları taze olduğu için anlamıyorlar belki ama travmalarını arttırmaya ne hakkınız var ya. Bu kadar olmaz ya, olmaz yani.

:cry::cry: gerçekten çok zor. allah sabır versin bu insanlara.

:cry::cry: gerçekten çok zor. allah sabır versin bu insanlara.

Burada hala ahkam kesip sükut içinde olmamızı söyleyenlerin de utanmadığı ama hala avukatlık ettiği tablo...

Bir kere kendinizi yönetlerin değil de kayıp yaşayanların yerine koyun!

Sözüm size değil Arif bey. Anlayan anlamıştır zaten.

Bu fotoğrafı sabahtan beri ne zaman görsem kahroluyorum yeminle. Zor tutuyorum kendimi ağlamamak için.

bu dy-ak halkı kin ve suça teşvik için alınmaz ama güçleri mağduriyeti gösteren yeni yetme bi muhabire yeter onların

Ben İzmir'de yaşıyorum.
Bugün yarın bu benzeri olay başıma gelir, kim hakkımı aramaz, üstüne hangi parti olursa olsun siyasi şakşakcılık yaparsa onlara da hakkımı helal etmeyeceğim. Hesap için mahşerde bekleyeceğim. Burada adımla soyadımla böyle bir beyan bırakayım da okuyan eden herkes bilsin, etsin...

Ev almakla karpuz almayı aynı kefeye koyan bir zeka ahkam kesiyor inanılmaz bi olay cidden.

Çöp suyu kadar değeri olmayan yorumlarını git abdurrahman uzunun hilal kaplanın falan twitlerinin altına yaz
Temelde her ikisi de ticaret kapsamına girer dostum.

Olayı özelleştirirsek; sen araştırdın ve BEĞENDİN. Denkleştirdin başını sokacak bir ev almaya niyetlendin, ama sana dediler ki noterde bu evi alamazsın.
Sen ne dersin, kime ne benim alacağımdan satacağımdan demez misin.

Kendi iradenle yaptığın ticaretten zararlı çıktığında yada zarar gördüğünde başkalarını suçlu tayin etme arayışını anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt