Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.758
- 23.138
- 2.393
Kufursuzluk hakikaten cok zor bu ülkede.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım bu sefer bilime kulak verirler
arkadaş akp tarafından gscimbom.com a atanmış herhalde!O kadar insanı organize edip hareket etme alanına bile toplamak en az 6-8 saat sürer.
En az 12-18 saat de yolculuk sürer. Uçak deseniz, uçakla 2-3 saatte anca bikaç yüz kişi taşınabilir.
Yoksa bunları yazanlar ATS yada ETS-2 simulasyon oyunlarını çok oynayıp ışınlanma modu ile kamyonu uçurup F9 tuşuyla deprem bölgesine bırakılacağını mı zannediyor.
Anlamıyorum hiç. Yani eleştiri yapılırken bile aklın kabul edeceği bir mantık yada zeka ürünü kendini belli etmeli.
Ayrıca o kadar personeli götürseniz bile pro ekipman desteği olmadan ne işe yarar ki.
Ha mesele kuru insan kalabalığı ise orası zaten acılı insanlarla dolu.
Şerefsizler yalan enkaz altı ihbarında bulunmuşlarOlay ne? Açamıyorum gönderiyi.
Ben parti marti tutmam, belirli bir fikrim ve beklentilerim var hangisi ona en yakın amaca ulaşırsa onun peşinden giderim.Sana mı kaldı eleştirinin niteliğini belirlemek ? Dünkü eleman en azından delikanlı gibi çıktı reisçiyim çözerse o çözer dedi , senin gibi saçma sapan savunma yapıp bir yandan çok zekiymiş gibi partizan değilim ayağına yatanlar daha bir sinir bozucu oluyor. Ayan beyan belli oluyor senin ne olduğun da.
akpli değilim amaBen parti marti tutmam, belirli bir fikrim ve beklentilerim var hangisi ona en yakın amaca ulaşırsa onun peşinden giderim.
Daha iyisi gelsin eskiyi hiç düşünmeden siler atarım. Ben performans ve devamlılığa bakarım Gerisi teferruat.
Değerlendirme yaparken de kimsenin söylediklerine değil yaptıklarını baz alırım.
Söyleyin başkası kötüleme politikasını terkedip, daha iyisini yapmaya başlayıp daha iyisiyle kendini kanıtlasın,
eğer ben gene eskiyi savunursam;
BURADAKİ HERKESE SÖZ; BİREBİR YOBAZ SUÇLAMASIYLA SURATIMA TÜKÜRSÜN.
Ama birde bunun tersini düşünün derim.
Şerefsiz herifler.Şerefsizler yalan enkaz altı ihbarında bulunmuşlar
Ekipler 1 saat adresi aramış
Buldukları zamanda sapa sağlam bina çıkmış
Alper Kul'da instagramdan hikaye atmış
Yapmayın böyle diye
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ne ya, gerçekten bu nedir ya.
Bu kadar acıyı koca bir halkın omuzlarına yük etmeye, şimdi acıları taze olduğu için anlamıyorlar belki ama travmalarını arttırmaya ne hakkınız var ya. Bu kadar olmaz ya, olmaz yani.
Kufursuzluk hakikaten cok zor bu ülkede.
gerçekten çok zor. allah sabır versin bu insanlara.
Bu ne ya, gerçekten bu nedir ya.
Bu kadar acıyı koca bir halkın omuzlarına yük etmeye, şimdi acıları taze olduğu için anlamıyorlar belki ama travmalarını arttırmaya ne hakkınız var ya. Bu kadar olmaz ya, olmaz yani.
Temelde her ikisi de ticaret kapsamına girer dostum.Ev almakla karpuz almayı aynı kefeye koyan bir zeka ahkam kesiyor inanılmaz bi olay cidden.
Çöp suyu kadar değeri olmayan yorumlarını git abdurrahman uzunun hilal kaplanın falan twitlerinin altına yaz