6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk çok iyi para topladı. Baktım da yeni bağışlar da gelmiş. Şimdi de bundan rahatsız olanlar var galiba. Ama biraz takkeyi öne koyup düşünün, niye sadece herkes ona yolluyor. Bu bir tarafa güven bir tarafa güvensizlik duyulduğunun kanıtı..

Haluk çok iyi para topladı. Baktım da yeni bağışlar da gelmiş. Şimdi de bundan rahatsız olanlar var galiba. Ama biraz takkeyi öne koyup düşünün, niye sadece herkes ona yolluyor. Bu bir tarafa güven bir tarafa güvensizlik duyulduğunun kanıtı..
hırsız kim,magdur kim biliyo insanlar

Soylu’dan 'yağma' açıklaması: Her ihbara gidiyoruz yüzde 99.99’u asılsız ihbar. Şurada bir mağaza var, ayakkabı mağazası. 4 gündür camları kırık, bir tane içinden ayakkabı alınmış değil. Bir güvensizlik algısı oluşturup bu milletin bütün kodlarıyla oynamak yanlıştır.
İstiyor ki gözlerimize inanmayalım ne diyorsa inanalım.

Büyük karakter.

Dayak yiyen haşereleri gördükçe içimin yağları eriyor, gözlerimin pası siliniyor.

Ellerine sağlık.

Bir tanesi maalesef hayatını kaybetmiş.

Arkada biri var, o mu acaba.
Çok üzüldüm. Kadın hala borcunu düşünüyor. Ay Allah'ım ya. O kadar acı ki. Abla asıl biz size borçluyuz bir can ya. Güzel bir hayat... İnşallah kalanlar kurtulur en azından. Kötü oldum. Ben bu kadar güçlü kalamazdım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt