6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koyun can derdinde kasap et derdinde!

Türkiye’nin bir an önce toparlanıp yeniden Ukrayna’ya yardım edeceğine inanıyorum.

- Zelenski

1676016960710.png

Herhangi bir binanın zemindeki veya bodrumundaki kolonlarıyla oynayanların, ticari kaygılarla kesenlerin veya inceltenlerin allah belasını versin. Bunların sorumluları en yüksek suçlamalarla yargılanıp cezalandırılmalı ve hayatları ellerinden alınmalı, hücrelerde çürütülmeli.

Adana'da yıkılan Tutar Yapı Sitesi var, zemin ve 1. kattaki iş yerleri kolonları kesmiş zamanında ve davası da devam ediyormuş, o bina komple çöktü, kim bilir kaç kişiye mezar oldu? Geride kalan kaç kişinin hayatı karardı, psikolojisi bozuldu.

Bu kolon kesme hadisesini her gün alışveriş yaptığımız zincir marketler de çok normal bir şeymiş gibi yapıyorlar, her köşe başında gördüğümüz marketler, direkt olarak mağaza kurulumunda çalışan birinin ağzından duydum.

Namussuzların cirit attığı bir ülkede yaşamaktan midem bulanıyor.

Bunu yapanlarla birlikte buna onay veren imza atan kim varsa şehrin ortasında ibreti alem için asacaksin.. Bak ondan sonra herkes nasıl kili kırk yararak inceliyor

Başımıza bir felaket gelirse bize kimse yardım etmez diyenler bugün utanıyor mudur

Dünya seferber oldu resmen. Pis dilleriyle halkı dünyaya düşman ettiler
Yaw daha halen var. Hollanda’da yaşıyorum bi Türk arkadaşımı aramıştım dün, bazı kişiler “biz yabancı ülkelerden yardım istemiyoruz” diyormuş dedim. Oda “haklılar biz birbirimize yeteriz” dedi. Hiç mi haberin yok olup bitenlerden, devlet yüzünden insanlık dışı yaşanılan olaylardan diye sordum. O da gurur yapıp bağırmaya başladı, neymiş tayyipe sonsuza kadar güveniyormuş, tayyip onun cumhurbaşkanıymış onunla gurur duyuyormuş felan. Diyecek laf bulamadım kapattım telefonu. Bu kadar da kör olunmaz.

İsrail ekibi, özel istihbarat tekniğiyle Maraş’ta insan kurtarıyor​

Deprem sonrası Türkiye’nin yardımına koşan ülkelerden İsrail’in gönderdiği ekipler, çalışmalarını İsrail istihbarat merkezine bağlı ‘9900’ adlı birimin yönlendirmesiyle yapıyor.

Yardım için gelen ülkelerden birisi de İsrail. İsrail, ‘Zeytin Dalları’ adını verdiği insani yardım ve kurtarma ekibiyle sahada. Ekipler bugüne kadar 65 yaşındaki bir erkekle 23 yaşındaki bir kadını kurtardı.

Uydu görüntülerini kullanarak özel bir haritalama yapan bu ekip, hızlı şekilde nereden daha fazla insan kurtarılabileceğine ilişkin formüller üretiyor.

Özel birim görsel istihbarat sağlıyor ve uydu görüntülerini deşifre ediyor. Bu veriler sahadaki ekiplere iletiliyor. Böylece arama kurtarma çalışmaları optimize ediliyor.

İsrail ekibi, özel istihbarat tekniğiyle Maraş’ta insan kurtarıyor​

Deprem sonrası Türkiye’nin yardımına koşan ülkelerden İsrail’in gönderdiği ekipler, çalışmalarını İsrail istihbarat merkezine bağlı ‘9900’ adlı birimin yönlendirmesiyle yapıyor.

Yardım için gelen ülkelerden birisi de İsrail. İsrail, ‘Zeytin Dalları’ adını verdiği insani yardım ve kurtarma ekibiyle sahada. Ekipler bugüne kadar 65 yaşındaki bir erkekle 23 yaşındaki bir kadını kurtardı.

Uydu görüntülerini kullanarak özel bir haritalama yapan bu ekip, hızlı şekilde nereden daha fazla insan kurtarılabileceğine ilişkin formüller üretiyor.

Özel birim görsel istihbarat sağlıyor ve uydu görüntülerini deşifre ediyor. Bu veriler sahadaki ekiplere iletiliyor. Böylece arama kurtarma çalışmaları optimize ediliyor.

5 günde sadece iki kişiyimi kurtarabilmişler yoksa ben mi yanlış anladım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt