- 3 Temmuz 2012
- 133.847
- 80.734
- 5.198
nasılsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka sizinkilere baktım eve mi cıktılarKayseride de çok hissedilmiş üst üste 3-4 defa olmuş sanırım
Ülke maalesef yalnızca İstanbul'dan ibaret. İzmir depremini kim hatırlıyor? Van depremini kim hatırlıyor? Ama 99 depremi İstanbul'u etkiledi diye her sene 17 Ağustos'ta ana akım medyada yer buluyor. Keşke ülke sadece İstanbul'dan ibaret olmasa. Keşke ABD gibi yedi sekiz büyük şehrimiz olsa New York, Los Angeles, Dallas, Miami, DC gibi. Ama maalesef her şey İstanbul'da toplanmış durumda. İstanbul depremi olduğu an 1 ay ülke kendine gelemez. Bu deprem bir haftaya unutulacak. Değil 7.5, 8.5 de olsa unutulacaktı.
Tüm depremzedelere çok geçmiş olsun. Umarım fazla can ve mal kaybı olmamıştır. Can kayıpsız atlatmak imkansız böyle bir depremi ama umarım minimum düzeyde vefat haberi alırız.
Geçmiş olsun.Antep fena diyorlar. Nizipte bildiğim 1 bina yıkıldı, diğerleride vardir muhtemelen. Ben burası deprem bölgesi değil birşey olmaz diye eşimi sakinlestirmeye calistirdikca deprem hızlandı. Dolaplar vs yürüdü. Ben 1. Katta yaşı daha 1 bile olmayan bir evde oturuyordum. Evde derin çatlaklar oldu, umarım sıva catlagidir
Geçmiş olsunAntep fena diyorlar. Nizipte bildiğim 1 bina yıkıldı, diğerleride vardir muhtemelen. Ben burası deprem bölgesi değil birşey olmaz diye eşimi sakinlestirmeye calistirdikca deprem hızlandı. Dolaplar vs yürüdü. Ben 1. Katta yaşı daha 1 bile olmayan bir evde oturuyordum. Evde derin çatlaklar oldu, umarım sıva catlagidir
kayseri full dışarda hava buz ne yapacaz bilmiyoz valla
Çok geçmiş olsun renktaşAntep fena diyorlar. Nizipte bildiğim 1 bina yıkıldı, diğerleride vardir muhtemelen. Ben burası deprem bölgesi değil birşey olmaz diye eşimi sakinlestirmeye calistirdikca deprem hızlandı. Dolaplar vs yürüdü. Ben 1. Katta yaşı daha 1 bile olmayan bir evde oturuyordum. Evde derin çatlaklar oldu, umarım sıva catlagidir
Ben girdim rtaşkayseri full dışarda hava buz ne yapacaz bilmiyoz valla
Ben girdim rtaş