6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AFAD: İlk depremin etkili olduğu süre 65 saniye. İkinci deprem 45 saniye. Depremin açığa çıkardığı enerji 500 atom bombasının enerjisine sahip.

Jeofizikçi o adam deprem ihtimalini başka şekilde hesaplıyor sanırım aynı değil. İktidar değişirse 1-2 sene içinde İstanbul daha hazır bir hale gelebilir diye düşünüyorum inşallah o zamana kadar bişey olmaz.
Ben bugün izledim bir videosunu. Kendi yaptığı bir algoritma varmış 99 depremi için kullandığı algoritmadan daha kuvvetliymiş. Nasıl bir yöntemse artık KAF'ın enerjisini boşalttığını İstanbul depreminin çok şiddetli olmayacağını söylüyor.

Dün Hataya gittim tablo gerçekten çok kötü canlı canlı görünce durumun vehametini daha iyi anlıyor insan. Tuvalet yok, su yok, çadır yok 4 kamyon su 30 dakikada bitti herkes perişan olmuş. Gece Mersine geçtim kaç gün aradan sonra normal bir yatakta, duşumu alıp uyuyayım dedim bir oteli aradım 5 yıldızlı falan değil bu arada, durumdan bahsettim kişi başı 1400 TL para istedi diyecek söz bulamıyorum

Gazeteci Gülsen Çolaker: "SPK yetkilileri Nureddin Nebati'den borsanın kapatılması gerektiğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a aktarmasını talep etti. Ancak Nebati konuyu Erdoğan’a aktarmak konusunda çekimser kalınca kapatılamadı."

AFAD: İlk depremin etkili olduğu süre 65 saniye. İkinci deprem 45 saniye. Depremin açığa çıkardığı enerji 500 atom bombasının enerjisine sahip.
yer altındaki bi enerjiyi direkt yüzeye uygulanan silah enerjisiyle bir tutmak aynı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt