6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vatandaş: canımız sizin yolunuza kurban olsun

milletvekili: allah razı olsun

vatandaş: biz neyiz ki

utanmadan paylaşan da milletvekilinin kendisi

Tebrikler Sertaç Murat Koç sen de ünlü oldun. Onursuz it.

Depremzede insanı konuşturmayacaksın da

kimi konuşturucaksınız lan Şerefsizler

Beddua etmek istemem ama şu durumda bile

halen bilerek şerefsizlik yapan kim varsa yaşattığını yaşasın

şu an tek tük birileri kurtarılyo gibi.bakılmayan enkazlar varmıs hala.bu kadar ekip bosuna gelmedi,bugun daha çok haber gelmeli.depremin oldugu geceye giriyoruz

Türk basını ne ağır . çıktı ya. Biliyorduk . olduklarını da bu denlisi şaşırttı. Depremzede iten muhabirler, yalan haberler, yüzbinler göçük altında iken kameralarla kurtarılan 3-5 kişiyi çekip mucize mucize diye her şey güllük gülistanlık algısı yapmalar. İlk 3 gün en önemli zaman dilimi iken yetkililerin bir şey yapmamasına dair tek kelime etmemeler. Görünen o ki bu hükümet gidici. Gelen hükümet bu aşağılık kokuşmuş basına gereğini yapmalı hatta ilk iş bu olmalı. Sen ben TV izlemiyoruz da, bunlar 20 yıllık iktidarlarını tüm basını satın almasına borçlu. O sırada 144p ile yayın yapan halk TV hariç hiçbir muhalif kanal hatta muhalifi geçtim objektif haber yapan kanal yoktu. Tabi bu sırada 75'lik SSK emeklisi elinde çekirdekle izliyor ve "böyle bir şey olabilir mi" demekten başka bir şey yapmıyordu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konudayken yeni mesaj geldiğinde sayfa bir titriyor yarım satır kadar aşağı filan düşüyor, her seferinde irkiliyorum sallanıyoruz hissi geliyor. Psikoloji iyice gitti.

Türk basını ne ağır oç çıktı ya. Biliyorduk oç olduklarını da bu denlisi şaşırttı. Depremzede iten muhabirler, yalan haberler, yüzbinler göçük altında iken kameralarla kurtarılan 3-5 kişiyi çekip mucize mucize diye her şey güllük gülistanlık algısı yapmalar. İlk 3 gün en önemli zaman dilimi iken yetkililerin bir şey yapmamasına dair tek kelime etmemeler. Görünen o ki bu hükümet gidici. Gelen hükümet bu aşağılık kokuşmuş basına gereğini yapmalı hatta ilk iş bu olmalı. Sen ben TV izlemiyoruz da, bunlar 20 yıllık iktidarlarını tüm basını satın almasına borçlu. O sırada 144p ile yayın yapan halk TV hariç hiçbir muhalif kanal hatta muhalifi geçtim objektif haber yapan kanal yoktu. Tabi bu sırada 75'lik SSK emeklisi elinde çekirdekle izliyor ve "böyle bir şey olabilir mi" demekten başka bir şey yapmıyordu.

En başta medya yargılanmalı seçimden sonra söylemlerini 180° değiştiren tüm medya mensupları afişe edilmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En başta medya yargılanmalı seçimden sonra söylemlerini 180° değiştiren tüm medya mensupları afişe edilmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok asrın felaketi yok mucize. Uyutuyorlar resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt