Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
Hukuk? Hangi hukuk?Hukuka aykırı diyorlar. Hukuk devletinde olmaması gereken görüntülermiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hukuk? Hangi hukuk?Hukuka aykırı diyorlar. Hukuk devletinde olmaması gereken görüntülermiş.
Normal değil. Yağmacı olduğundan eminlerse öldürülmeliYağmacılara uygulanan fiziksel şiddet normal mi değil mi? Dünden beri bu tartışılıyor. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Sanıyorum evet. Ben de hiç duymadım / okumadım.TOKİ'nin yaptığı hiçbir ev yıkılmadı diye bir haber okudum doğru olma durumu var mı sizce ?
Volkan Demirel ile ilgili kaçırdığım bir şey mi var? Neden bu kadar kahramanlastirildi. Sadece depremin sabahında bir video atıp çok normal bir şekilde yardım istediği için mi? Takip ettiğim kadarıyla bütün oyuncular kulüp binasında toplanıp sonrasındaki günlerde de Hatay dan ayrıldılar. Kaldı ki kulüpten iki kişi enkaz altında. Futbolcular ve Volkan Demirel, arkadaşlarını kurtarmak için enkaz kaldırmaya yardımcı mı oldular ki bu kadar övgü aldı. Bana hiç samimi gelmiyor oluşan ortam, bir kaç hafta sonra yine yöneticiler, futbolcular, taraftarlar birbirine girecek kesinlikle.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hukuk devleti olmadığımıza göre?Hukuka aykırı diyorlar. Hukuk devletinde olmaması gereken görüntülermiş.
Genelde 2000 sonrası yapıldı Toki evleri, hasar vardır ama yıkım zaten az olmalı hatta olmamalı belki de. Özellikle 2007 sonrası yıkılan evlerde ya zemin sorunu vardır ya da bir şeyler hatalı yapılmış demektir.TOKİ'nin yaptığı hiçbir ev yıkılmadı diye bir haber okudum doğru olma durumu var mı sizce ?
Yani evet Gökhan Zan bu kadar konuşulmadı adam orada kendini parçaladı resmen.Volkan Demirel ile ilgili kaçırdığım bir şey mi var? Neden bu kadar kahramanlastirildi. Sadece depremin sabahında bir video atıp çok normal bir şekilde yardım istediği için mi? Takip ettiğim kadarıyla bütün oyuncular kulüp binasında toplanıp sonrasındaki günlerde de Hatay dan ayrıldılar. Kaldı ki kulüpten iki kişi enkaz altında. Futbolcular ve Volkan Demirel, arkadaşlarını kurtarmak için enkaz kaldırmaya yardımcı mı oldular ki bu kadar övgü aldı. Bana hiç samimi gelmiyor oluşan ortam, bir kaç hafta sonra yine yöneticiler, futbolcular, taraftarlar birbirine girecek kesinlikle.
Sanıyorum evet. Ben de hiç duymadım / okumadım.
TOKİ'lerde tek sorumlu devlet. İşlerini sağlama alıyorlar deniyor, kullandıkları beton kaliteli, örme duvar çok az oluyormuş, blok betonlarla inşa ediyorlarmış. Birkaç ustadan böyle duymuştum.
Adana için konuşuyorum, TOKİ binaları sağlam diyorlar.
Sonuç hep aynı yere geliyor buradan da bilgi sahibi birçok kişinin dediğine göre. Herkes zeminine uygun şekilde sağlam bina yapabiliyor. Umarım bundan sonra yapılan her bina olması gerektiği gibi olur.Genelde 2000 sonrası yapıldı Toki evleri, hasar vardır ama yıkım zaten az olmalı hatta olmamalı belki de. Özellikle 2007 sonrası yıkılan evlerde ya zemin sorunu vardır ya da bir şeyler hatalı yapılmış demektir.
Doğru olabilir yani.
Olayın da iki boyutu var gibi geliyor, toprak yapısı da önemli gibi, muhtemelen bazı zeminlere ev yapılmamalı ya da ona göre yapılmalı ama Hatay'da bu göz ardı edilmiş olabilir.
Neyse umarım ihmalde bulunanlar ve buna göz yumanlar bedelini öder.
Depremden faydalanmaya çalışan bütün fırsatçıların Allah bin belasını versin.Elazığda kiralar 800 den 4000 e çıkmış
Iyi de artcilarin olduğu hatta ikinci bir buyuk depremin olduğu yerde insanlar hemen akabinde çocuklarını okula göndermez.71 ilde neden okullar 1 hafta daha kapalı bu kapalı olan 1 haftada sadece yardımlaşma, iyi insan olma, deprem, deprem bölgeleri, depremden sonra acil yardım, çök kapan tutun bile anlatılsa çocuklar arkadaşlarıyla sohbet etse daha güzel olmaz mıydı zaten herkesn psikolojisi bozuldu bir de bu insanları evde tutuyorsun
Okullar evlerden daha güvenli insanlar yarın iş başı yapacak nerede duracak çocuklarIyi de artcilarin olduğu hatta ikinci bir buyuk depremin olduğu yerde insanlar hemen akabinde çocuklarını okula göndermez.
Volkan Demirel ile ilgili kaçırdığım bir şey mi var? Neden bu kadar kahramanlastirildi. Sadece depremin sabahında bir video atıp çok normal bir şekilde yardım istediği için mi? Takip ettiğim kadarıyla bütün oyuncular kulüp binasında toplanıp sonrasındaki günlerde de Hatay dan ayrıldılar. Kaldı ki kulüpten iki kişi enkaz altında. Futbolcular ve Volkan Demirel, arkadaşlarını kurtarmak için enkaz kaldırmaya yardımcı mı oldular ki bu kadar övgü aldı. Bana hiç samimi gelmiyor oluşan ortam, bir kaç hafta sonra yine yöneticiler, futbolcular, taraftarlar birbirine girecek kesinlikle.
Orası öyle de işte güven hissi acayip bir olay.Okullar evlerden daha güvenli insanlar yarın iş başı yapacak nerede duracak çocuklar
1 hafta geçti insanlar 10-15 katlı evlerinde kalmaya tekrar başladı ilk vazgeçtiğimi nokta eğitim oluyorOrası öyle de işte güven hissi acayip bir olay.