Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.275
- 3.366
- 2.223
Allahım sen yardım et 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şükür dostum, gece gittik diye düşündüm ama Allah'tan bina dayandı. Demin yine oldu ama disaridayiz arabada bekliyoruz. Allah'tan araba almışım borç harç, sokakta yatacaktik. Ev hasarlı. Girsek Allah korusun birşey olur. Demin sağlam uyarı aldık eve girmeme konusunda 7.6 bir kez daha hissedince.Murat reis iyi misin aile nasıl
Bir ihtiyacın varsa direk yaz banaÇok şükür dostum, gece gittik diye düşündüm ama Allah'tan bina dayandı. Demin yine oldu ama disaridayiz arabada bekliyoruz. Allah'tan araba almışım borç harç, sokakta yatacaktik. Ev hasarlı. Girsek Allah korusun birşey olur. Demin sağlam uyarı aldık eve girmeme konusunda 7.6 bir kez daha hissedince.
Kanallara bakıyorum maraş merkezden görüntü verilmedi hiç pazarcıktan veriliyor sadecekanal 24 antakyayı gösteriyor çok çok kötü görüntüler
Sağlam bina kalmamış ...canli goruntuler cok kotu
24 TV Canlı izle - Yirmidört TV Canlı Yayın
24 TV Canlı Yayını izlemek için sitemizi takip edebilirsiniz.www.yirmidort.tv
Veremiyorlar yayın falan. Binalar kağıt kule gibi yıkılmış. Bütün ilçeler birbirinden beter. Köyler kar altındaMaraş merkezden hala bir canlı yayın yok yakınlarımız kıyamet gibi bir ortam olduğunu söylüyor
Depreme en yakın il merkezi maraş
canli goruntuler cok kotu
24 TV Canlı izle - Yirmidört TV Canlı Yayın
24 TV Canlı Yayını izlemek için sitemizi takip edebilirsiniz.www.yirmidort.tv
Maraşta pazarcık ilçesi veriliyor pazarcık köy gibi küçük bi yer google 28bin diyor yarısı zaten kır nüfusudurVeremiyorlar yayın falan. Binalar kağıt kule gibi yıkılmış. Bütün ilçeler birbirinden beter. Köyler kar altında
Allah yardımcınız olsun. Umarım güzel haber alırsınızBen kahramanmaras elbistanliyim
Elbistanda her yer yikilmis, saglam bina neredeyse yok gibiymis. Bir tek amcama ulasabildim, halama ve babaanneme ulasamiyorum