6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat reis iyi misin aile nasıl
Çok şükür dostum, gece gittik diye düşündüm ama Allah'tan bina dayandı. Demin yine oldu ama disaridayiz arabada bekliyoruz. Allah'tan araba almışım borç harç, sokakta yatacaktik. Ev hasarlı. Girsek Allah korusun birşey olur. Demin sağlam uyarı aldık eve girmeme konusunda 7.6 bir kez daha hissedince.

Çok şükür dostum, gece gittik diye düşündüm ama Allah'tan bina dayandı. Demin yine oldu ama disaridayiz arabada bekliyoruz. Allah'tan araba almışım borç harç, sokakta yatacaktik. Ev hasarlı. Girsek Allah korusun birşey olur. Demin sağlam uyarı aldık eve girmeme konusunda 7.6 bir kez daha hissedince.
Bir ihtiyacın varsa direk yaz bana

Maraş merkezden hala bir canlı yayın yok yakınlarımız kıyamet gibi bir ortam olduğunu söylüyor

Depreme en yakın il merkezi maraş

Koca şehir resmen dümdüz olmuş Allah'ım sen yardım et...hava da buz gibi nasıl dayanacak bu insanlar

Maraş merkezden hala bir canlı yayın yok yakınlarımız kıyamet gibi bir ortam olduğunu söylüyor

Depreme en yakın il merkezi maraş
Veremiyorlar yayın falan. Binalar kağıt kule gibi yıkılmış. Bütün ilçeler birbirinden beter. Köyler kar altında

7.7 buyuk deprem ama 10 tane ili yıkıcı duzeyde nasil etkiledi yav bilen varsa aydinlatabilir mi? Yüzeye yakin olmasindan kaynaklandi bu durum acaba?

Urfa'dan haber aldım az önce. Sallanıyorlar.

Arabalarda ve dışarıda herkes.

Çok zor...

Veremiyorlar yayın falan. Binalar kağıt kule gibi yıkılmış. Bütün ilçeler birbirinden beter. Köyler kar altında
Maraşta pazarcık ilçesi veriliyor pazarcık köy gibi küçük bi yer google 28bin diyor yarısı zaten kır nüfusudur

Maraş merkez oldukça büyük bi yer ve şehir merkezi eski binalarla çevrili
Yakınlarımıza göre sağlam bina yok gibi diyorlar ve ne yayın ne görüntü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt