6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzmir ve İstanbul için de bilgiler veriyorlar. İstanbul için beklenti 7.2 ve 7.5 arasındaymış. İzmir için genel görüş, tarihine de bakıldığında 7 ve üzeri olması zor ama 6.5, 6.6 olsa da yıkım için maalesef olumsuz görüş bildiremiyorlar.

İzmir bölgesi için ayrıntılı çalışmalar ve üretimi kaç şiddet olabilir, bunların sonucu ne ona göre çalışmalar yapılıyormuş. Açıklarlar dedi de bakalım...

İzmir daha önce dediğim gibi resmen saatli bomba. Çok sayıda fay hattı var, ve denizin üretip buraya -2021 gibi- sıçrama riski de var. O yüzden şiddetten ziyade bu durum bilimcilerin dediği kadarıyla can sıkıcı.

Bu aslında haritadaki kırmızı bölgelerin hepsi için geçerli. Medya İstanbul odaklı bakıyor her şeye, çok hak veriyorum, nüfus bakımından, ekonomik açıdan ülkenin bel kemiği gibi yer ama sürekli her depremde konunun oraya kayıp diğer mağdur yerlerle ilgili bilgilerin geçiştirilmesi de üzücü.

3 saattir şok vaziyetteyim.. Zamanında Canımdan çok sevdiğim , eski nişanlım , eşiyle beraber Hatay reyhanlı'da göçük altındaymiş. Donuk vaziyetteyim.Canım çok yanıyor. Şu an yanımda olan eşime tepki veremiyorum. Üniversite arkadaşlarımdan tesadüfen öğrendim durumu , duyar duymaz yıkıldım. Koşa koşa yanına gidesim var. Ama burdaki kadına ne derim ? Ordaki ailesine ne derim ? Bok gibiyim.
Kaybettik. Gencecik 2 öğretmeni kaybettik.

Bu herif dün gece uzatmalarda galibiyet getirdi. İnşallah kurtulur diğer insanlarımız gibi

Maraşta , simidi 2 ye bölüp , yarısını 25 liradan satan şerefsizler ! Gün gelir sizde bu acıları yaşarsınız inşallah !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt