Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Çevre illerden değil Türkiye’nin bütün illerinden yardım gitmeli ordu komple seferber olmalı bütün hatları ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
depreme yapacak hiçbir şey yok ya korkunç bi olay 1 ay içinde deprem olacak deseler yarın sabah kalkıp s... s... işe okula gidicezSoğukta enkaz altında kalıp beklemek belki de insanoğlunun en çaresiz kaldığı andır.
Durumları iyi dendi gündüz. Ben orada askerlik yapmıştım eski binalar da vardı ama sıkıntı yokmuş.İskenderun'daki deniz er eğitim alayı ne durumda acaba orda binlerce acemi asker var
1 ay kalmıştım acemilikteDurumları iyi dendi gündüz. Ben orada askerlik yapmıştım eski binalar da vardı ama sıkıntı yokmuş.
Aynı şey kafamda şuan 4000 kişi üstünde oluyor orada 2019 da oradaydım 4800 kişi vardı umarım sağlamdır rabbim korusunİskenderun'daki deniz er eğitim alayı ne durumda acaba orda binlerce acemi asker var
Ben de kanka acemilikte ordaydım. O zaman zaten iskenderunu görmüştüm, çok eski bina vardı merkezde. Ayakta kalmaları çok çok zor1 ay kalmıştım acemilikte
kesinlikle kardeşim... yahu özellikle lojistik firmalarına iş makinesi olan firmalara hemen elinizde ne varsa acilen gönderin denmeliçoluk çocuk soğukta enkaz altında bekliyor hala topyekün seferberlik ilan edip askeri sahaya sürmüyor