6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çevre illerden değil Türkiye’nin bütün illerinden yardım gitmeli ordu komple seferber olmalı bütün hatları ile

Bizim burada Beşir derneği var adamlar haberi alır almaz araç dolusu malzemeler ile deprem bölgesine gittiler. Sabahın 5,5 gibi yola çıktılar.

Soğukta enkaz altında kalıp beklemek belki de insanoğlunun en çaresiz kaldığı andır.
depreme yapacak hiçbir şey yok ya korkunç bi olay 1 ay içinde deprem olacak deseler yarın sabah kalkıp s... s... işe okula gidicez

kendinden çok da ananı babanı çocuğunu düşünürsün

Hangi görüntü olursa olsun sonuna kadar izleyemiyorum.

Hatay yollarında yanlış duymadıysam 50 metre genişliğinde büyük çukurlar oluştu araç geçmiyor diyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Kendimi yerlerine bile koyamıyorum koydukça kötü oluyorum aileden birileri sevdiğin birileri o enkaz altındayken yardım gelmedikçe onlar aşağı da ölürken yukarıda yaşasan bile onlarla beraber ölüyorsun. Allah yardımcıları olsun güç ve kuvvet versin umarım en az kayıpla atlarız demek istiyorum ama şu an yönetilen süreci gördükçe umutlarım kayboluyor.

çoluk çocuk soğukta enkaz altında bekliyor hala topyekün seferberlik ilan edip askeri sahaya sürmüyor
kesinlikle kardeşim... yahu özellikle lojistik firmalarına iş makinesi olan firmalara hemen elinizde ne varsa acilen gönderin denmeli

fırsatcılık yapan firmalara lisans iptali yapılmalı sert kararlar alınmalı

cumhurbaşkanı, içişleri bakanı ve çevre şehircilik bakanına hiç dokunulmayan bi afeti daha geride bıraktık.

görevlerinden feragat etmedikleri gibi öyle bi kamuoyu da oluşmadığı için bundan sonra ömer çelik'in de deyimiyle ''ittifak olarak'' sahada kahramanlık destanı yazacaklardır.

50-70 bin vefata kendimizi hazırlayalım allahım mekanlarını cennet eylesin böyle bir ölüm çok acı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt