6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malatya merkez üssüne 250 km falan, ben marasi düşünemiyorum
Maraş köyleri büyük ihtimalle göçmüştür çoğu ahşap kerpiç. Dayanacak güçte değillerdi. Bizim köydeki evlerin büyük kısmı yerle bir

akp hatay mv bağlandı adamın bğtğn akrabaların göçğk altında. Çok büyğk deprem diyor. Yollar yarılmış araçlar ulaşamıyormuş

Ne 1 ay'ı? Kentsel dönüşüm yıllardır doğru düzgün yapılamadı siyasi kavga yüzünden. İstanbul depremi olursa en az 10 yıl beli doğrulmaz bu memleketin.
Katılıyorum. Ama ben daha çok lojistik açıdan konuştum. Yani İstanbul o kadar tek şehir konumunda ki ülkede... İstanbul depremi olduğu an atıyorum Malatya'daki vatandaşlar birçok üründen mahrum kalacak. Çünkü tüm fabrikalar İstanbul ve Kocaeli çevresinde. Ama o lojistik sıkıntılar 1 ay sürer en fazla. Depremden doğan sonuçlar ülkeyi 10 yıl etkiler evet ama dediğim gibi ben daha somut etkilerinden bahsettim.

Şunları lütfen afad etiketleyip paylaşabileceğiniz yerlerde paylaşalım

Screenshot_20230206_081446_Chrome.jpg
Screenshot_20230206_081537_Instagram.jpg

Tüm etkilenenlere , tüm yurttaşlara Allah yardım etsin büyük geçmiş olsun

10-15 apartman ilerimizde bir bina yerle bir olmuş. İçim mahvoldu görünce.

Televizyonda filan görmekle canlı görmek bambaşkaymış.

Allahım sen yardım et.

akp hatay mv bağlandı adamın bğtğn akrabaların göçğk altında. Çok büyğk deprem diyor. Yollar yarılmış araçlar ulaşamıyormuş
Şuan en kötü yer hatay muhtemelen basinda yok gibi davranılıyor.
Binalar hep eskiymiş o bolgede kentsel donusum yok diyorlar. Bir hastanede yenidogan yogunbakimda mahsur kalmislar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt