Eser Say
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2015
- 7.450
- 5.022
- 1.483
bunu bizim proflar da söylüyordu bağıra bağıra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maraş köyleri büyük ihtimalle göçmüştür çoğu ahşap kerpiç. Dayanacak güçte değillerdi. Bizim köydeki evlerin büyük kısmı yerle birMalatya merkez üssüne 250 km falan, ben marasi düşünemiyorum
Katılıyorum. Ama ben daha çok lojistik açıdan konuştum. Yani İstanbul o kadar tek şehir konumunda ki ülkede... İstanbul depremi olduğu an atıyorum Malatya'daki vatandaşlar birçok üründen mahrum kalacak. Çünkü tüm fabrikalar İstanbul ve Kocaeli çevresinde. Ama o lojistik sıkıntılar 1 ay sürer en fazla. Depremden doğan sonuçlar ülkeyi 10 yıl etkiler evet ama dediğim gibi ben daha somut etkilerinden bahsettim.Ne 1 ay'ı? Kentsel dönüşüm yıllardır doğru düzgün yapılamadı siyasi kavga yüzünden. İstanbul depremi olursa en az 10 yıl beli doğrulmaz bu memleketin.
1 buçuk dakika üzeriŞuan Almanya'da sabahın 6sı. az önce bi şekilde erkenden uyandım ve telefondan internete bağlanınca şok oldum... 1 dakikadan fazla sallamış..
kım bunlar yakın mıŞunları lütfen afad etiketleyip paylaşabileceğiniz yerlerde paylaşalım
Ekli dosyayı görüntüle 191722
Ekli dosyayı görüntüle 191723
Aynen arkadaşlardankım bunlar yakın mı
Şuan en kötü yer hatay muhtemelen basinda yok gibi davranılıyor.akp hatay mv bağlandı adamın bğtğn akrabaların göçğk altında. Çok büyğk deprem diyor. Yollar yarılmış araçlar ulaşamıyormuş