- 4 Ağustos 2009
- 83.684
- 62.338
- 5.093
Allah korusun. Nereden aldın haberi hocam?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusun. Nereden aldın haberi hocam?
Evet %40 ile çarpıp öyle tasarım yapıyoruzŞu anda yürürlükte olan deprem yönetmeliğine göre inşaat için 0.4 G baz alınıp bina güvenlik katsayısı ile çarpılır. 0.66 çok ciddi.
kıyamet gibiEvet %40 ile çarpıp öyle tasarım yapıyoruz
Maraş'lı askerlik arkadaşıma ulaşamadım.Maraş yerle bir olmuş diyorlar. Allahım sen yardim et. Kimseye de ulasilamiyor
Demiyim, karşılaştırmayayım diyorum ama gerçekten 40-50 göçük olan yerler buralar. Diğer tarafta sadece bir cadde üzerinde 60 yıkık bina olduğu görülen videolar var. En az hasarlı yerlerde yayın yapıyorlar. Çok kötü yerler var. Oralardan hiç haber alamıyoruz. Tek bir binanın önüne çekmişler kameraları. 4 saattir bir binayı çekiyorlar. Sosyal medya çok değerli gerçekten. Sosyal medya olmasa 2 bina yıkılmış sanacaktı insanlar. Televizyonda sadece 2 binayı gösteriyorlar çünkü.Abi sürekli diyarbakırdan yayın yapıyorlar ya. Çıldıracağın maraşta köyler yok olmuş, merkezde cadelerde devasa yıkımlar var şehir merkezi çok kötü durumdaymış.
Bunun birde merkez üssü pazarcık var orası ne oldu kardeşim ilçe komple yok mu oldu ne oldu.
sanırım yollar cökmüs gıdemıyorlarDemiyim, karşılaştırmayayım diyorum ama gerçekten 40-50 göçük olan yerler buralar. Diğer tarafta sadece bir cadde üzerinde 60 yıkık bina olduğu görülen videolar var. En az hasarlı yerlerde yayın yapıyorlar. Çok kötü yerler var. Oralardan hiç haber alamıyoruz. Tek bir binanın önüne çekmişler kameraları. 4 saattir bir binayı çekiyorlar. Sosyal medya çok değerli gerçekten. Sosyal medya olmasa 2 bina yıkılmış sanacaktı insanlar. Televizyonda sadece 2 binayı gösteriyorlar çünkü.
Geçmişinden ders almayan bir millet olduğumuz için yine göreceğiz maalesef. Umarım insanlar insan canını paranın önünde görmeye başlar günün birinde.99 depremini yasamis biri olarak tekrar ayni görüntüleri görmek içimi urpertti.