6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah enkaz altında mahsur kalanlara, onlardan haber bekleyen yakınlarına , kurtarmaya çalışan görevlilere, kış soğuğunda evsiz barksız kalan insanlara yardım etsin.

Depreme önlem almıyosunuz bari olay olduktan sonra en azından insanları,işleyişi koordine edebilin

Ordaki insanlar adres atıp enkazdan çıkmak için yardım istiyo kimse yok burda diye afad sahadayız her yere ulaştık diyo,burdan insanlar kamyonlarla birşeyler yolluyo bazıları yollar tıkanıyo kamyonlarla tırlarla bişey yollamayın diyo

Bağış atıcan yerine ulaşacakmı belli değil,mal yollayacaksın ihtiyaç sahibini bulacakmı o da belli değil

Sayısız kolluk kuvveti var sağlasana asayişi,karda kışta dışarda kaç tane insan var alıp yerleştirsene sıcak ve güvenli bir yere,8-10 civarı il etkilenmiş geri kalan 70 ilin imkanlarını,insan ve iş gücünü etsene seferber

Ne öncesi ne sonrası karambole ilerliyo herşey,millet yardım için ahbap a başvuruyo enkazı kendi kaldırmaya çalışıyo nerdesiniz ortalık güllük gülistanlıkken deprem tatbikatı için sms atan devlet yetkilileri

3 saattir şok vaziyetteyim.. Zamanında Canımdan çok sevdiğim , eski nişanlım , eşiyle beraber Hatay reyhanlı'da göçük altındaymiş. Donuk vaziyetteyim.Canım çok yanıyor. Şu an yanımda olan eşime tepki veremiyorum. Üniversite arkadaşlarımdan tesadüfen öğrendim durumu , duyar duymaz yıkıldım. Koşa koşa yanına gidesim var. Ama burdaki kadına ne derim ? Ordaki ailesine ne derim ? Bok gibiyim.

3 saattir şok vaziyetteyim.. Zamanında Canımdan çok sevdiğim , eski nişanlım , eşiyle beraber Hatay reyhanlı'da göçük altındaymiş. Donuk vaziyetteyim.Canım çok yanıyor. Şu an yanımda olan eşime tepki veremiyorum. Üniversite arkadaşlarımdan tesadüfen öğrendim durumu , duyar duymaz yıkıldım. Koşa koşa yanına gidesim var. Ama burdaki kadına ne derim ? Ordaki ailesine ne derim ? Bok gibiyim.

Öyle kötü bir durum ki 10 yıldır gorusmedigim 3-4 kişiyi aradım aklima gelmesine bile şaşırmıştır cogu..Sen eski nişanlım diyorsun benim icin alalade insanlardı çoğu bu deprem psikolojisi çok farklı birşey umarım durumu iyidir

İsim ve detay vermesen de yardıma gitmene eşinin karşı çıkacağını sanmıyorum. Arkadaşım dersin, olur biter.

Depremin bu kadar geniş bir alana yayılması yardım işini zorlaştırıyor. Ekipler hangi birine yetişsin! Millet kaderiyle başbaşa kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt