- 16 Haziran 2010
- 202.401
- 154.211
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deprem bölgesi olan yerlere hangi kafa bu kadar yüksek binalara yapım izni veriyor. Kocaeli Yuvacıkta 3,5 kattan fazla yapım izni vermiyorlar.
Deprem olana kadar o bölge bu riskten haberdar değildi. Tr de küçük çocuğun elini sobaya dokunması gibi canımız yanmadan birşeyleri duzeltmiyoruzDeprem bölgesi olan yerlere hangi kafa bu kadar yüksek binalara yapım izni veriyor. Kocaeli Yuvacıkta 3,5 kattan fazla yapım izni vermiyorlar.
Çünkü o fayda 500 yıldır bu denli deprem olmuyordu olanlarda 5-6 civarıDeprem bölgesi olan yerlere hangi kafa bu kadar yüksek binalara yapım izni veriyor. Kocaeli Yuvacıkta 3,5 kattan fazla yapım izni vermiyorlar.
nası yok hocam gıda desteği battaniye desteği en kötü bunları yaparlardı emir gelse enkazdan kurtulan soğuktan donacakAskerler görevde fakat yapabilecekleri çok fazla bişey yok profesyonel ekip gerekiyor,Hatay da 1-2 küçük çaplı ekip varmış saat 01:00 de AFAD ekiplerinin Hatay da olması bekleniyormuş ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..
Bunların planını kym ben. Elazığ'da kolordu var daha Malatya'ya Elbistan'a seyyar ekmek fırını bile ulaştıramadılar.3500 asker görevdeymiş burada 5 6 il etkilendi depremden bu kadar asker neye yeter dalga geçiyolar milletle
izmirin tamami korfeze batakliga kurulu Allah gostermesin 7 uzeri depremde felaket olur birde oraya gokdelenler yaptirdilar mutahitlerine insan hayatinin degeri varmiki bu ulkede ?Dere kenarına bırak kenarını dere yatağına izin veren zihniyet
Hatay’da çoğu yardım çağrısı Rönesans Rezidans’tan yapılıyor. Hala yardım gelmediği de söyleniyor. Rönesans’ın yaptığı bir Rezidansta bile bunlar nasıl yaşanır, insan diyecek bir şey bulamıyor cidden…
izmirin tamami korfeze batakliga kurulu Allah gostermesin 7 uzeri depremde felaket olur birde oraya gokdelenler yaptirdilar mutahitlerine insan hayatinin degeri varmiki bu ulkede ?
Cumhur ittifaki sahada.Korkunç kalbim sıkıştı
Erzin'de olan tanıdıklarım da bunu doğruluyo. O kadar yer var burdan diğer bölgelere de yardım gitmeli..