Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.205
- 18.370
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, Adana - Hatay dediHer büyük depremden sonra ister istemez özellikle yüzeye daha yakınsa kayma yaratır. Dünkü depremler anladığım ve videoda da Celal hocanın anlattığı kadarıyla hizadan saparak olduğu için yeni boşluk oluşmuş ve diğer ikincisine de sebep olmuş... Şimdi işin kötüsü kayma ile başka boşluğunda oluşması. Yani zaman bilinmeksizin yine bir tehdit o bölgeye hakim ki Naci Görür hoca da buna dikkat çekti... Umarım başka felaketlere bir bu kadar hazırlıksız olmayız.
Evet, Adana - Hatay dedi
O çocuklar aklımdan çıkmıyor kadın çok çaresizdidun bir anne yedi cocuguyla yolda mahsur kalmisti
onlardan haber varmi ya
o cocuklar aklimdan cikmiyor
Sana kurban olurum ben.
Allah sana en güzel ömürleri nasip etsin.
İşte bizim şanlı ordumuz bu. Kimden yardım isteyeceğiz başka. Allah bu çocuklardan razı olsun. Vallahi onların da hakkı ödenmez. Ödeyemeyiz.
Bizim turkler yayini spamlamakla mesgulduishowspeed bile 200 bin dolar bağış toplamış.
Elin portekizdeki yayıncısı daha çok uğraşmış olabilir bazılarından.
dun bir anne yedi cocuguyla yolda mahsur kalmisti
onlardan haber varmi ya
o cocuklar aklimdan cikmiyor
Fotoğraf çok güzel. Orduya da ihtiyacımız var evet de Ertem Şener yine kolpasında bence. Birincisi o bebek hiç enkazdan çıkmış gibi değil. Tertemiz. İkincisi enkaza giderken ne diye o kadar ağır silah ve teçhizat alırsın? Kesin eski zamanlardan bir görüntüdür bu. Yine de hoş ve iç ısıtıcı tabii.
Bizim isyerinde daha garip tiplerde var. Ben devletin sorumsuzluğu sahipsizliğinden bahsederken adam lafı zinaya kıyamet alametlerine bağladı tek bir eleştiri bile yok!çalıştığım ofiste bir puşt var.
senin yazdığını söyledim kaynağın ne diyor.. güvenilir kaynak mı diyor
aklı sıra devletin açıklamadığı şeylere güvenme demeye getiriyor.
hükümete eleştiri gelecek diye içleri gidiyor
bana kaynak güvenilir mi diye sorar sormaz. huyunu bildiğim için devlet kaynağı değil, devlet kaynağı olsa zaten güvenip söylemem dedim.