6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yanda kurtarılan insanların videosu diğer yanda hiçbir şekilde enkaz kaldırma çalışması olmayan enkaz altında sağ olup ses veren bir sürü insan var özellikle Antakya/Hatay'da bunlardan biride benim okul arkadaşım ve ailesi enkazdan ses gelmesine rağmen hiçbir çalışma yok maalesef her geçen dakika bu insanları kaybetmeye yakınlaşıyoruz

şimdi ben buna ağız dolusu küfür edip, tekme tokat dalsam devlet görevlisine saldırmış olacağım. Ama bu şahıs bitmiş olan vatandaşın karşısında gevşek gevşek sırıtınca görevini yapmış oluyor.
Ya hadi elinden bir şey gelmiyor, ekipman ekip yok diyelim. Empati duygun bile mi yok siz bu kadar kötü olmayı nasıl beceriyorsunuz ya. Dünden beri döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok. Elinde güç yoksa çıkar dersin elimizden bişey gelmiyor diye, sokağa inersin bi taş bile tutsan emin ol halkı umutlandırırsın. Halk umut, moral istyor!

Ya hadi elinden bir şey gelmiyor, ekipman ekip yok diyelim. Empati duygun bile mi yok siz bu kadar kötü olmayı nasıl beceriyorsunuz ya. Dünden beri döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok. Elinde güç yoksa çıkar dersin elimizden bişey gelmiyor diye, sokağa inersin bi taş bile tutsan emin ol halkı umutlandırırsın. Halk umut, moral istyor!
ulan tescilli diktatörler bile bu durumlarda halkının yanındaydılar. Yalandan bile olsa umut aşılama uğraşındaydılar. Bu kadar kötü bu kadar haklından uzak bir yönetim ne gördüm ne okudum.

AFAD, saat 12.10 itibarıyla Kahramanmaraş merkezli depremlerde 3 bin 432 kişinin hayatını kaybettiğini, 21 bin 103 kişinin yaralandığını açıkladı.

Bizim isyerinde daha garip tiplerde var. Ben devletin sorumsuzluğu sahipsizliğinden bahsederken adam lafı zinaya kıyamet alametlerine bağladı tek bir eleştiri bile yok!

Ülkedeki münafıklardan dolayı deseydin. tayyib peygamberin varisidir diyenler mi ararsın, ayakkabısını yalarım diyenler mi ararsın. Tayyibin olduğu Tv'yi yere koymayın diyip masa üzerine taşıyanlar mı ararsın. Kul hakkı yeme konusunda insanlık tarihinde bu kadar günah işlenmemiştir belki. Dini kullanıp her türlü kötülüğü yapan bir zihniyet var karşımızda. Aynaya baksın sana bunu diyen.

Hatay İskenderun'da kardeşimin kız arkadaşının amcası hala enkaz altında, yardım eden kimse yokmuş, komşular kendi çabaları ile 2 gündür kurtarmaya çalışıyorlar adamı. Durum vahim, yatacak yeriniz yok lan sizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt