- 16 Haziran 2010
- 202.526
- 154.284
- 6.838
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kahramanmaraş merkezli depremlere yönelik koordinasyon çalışmalarına Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezi'nden devam edeceği bildirildi. (AA Haber)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok geç kaldılar. Basiretsiz herifler.Beceriksiz liyakatsizler, millet 3 gündür yırtınıyor ordu sahaya inmeli diye, yeni yolluyorlar komandoları. Neyse inşallah bir an önce ulaşır her yere askerimiz de kurtarır milleti.
Sabah uğradım hocam moto kuryelerde ulaştıramıyorsanuz evden gelip alalım diyorlar trendyol kuryeleriYURTİÇİ KARGOya giyecek, battaniye vs yardımlarınızı götürebilirsiniz. Dün açıkladılar bedava deprem bölgesine götürüyorlar
en mantıklı öneri siyasi partilere verilen seçim paralarıMV maaşlarını bağışlasın 2 aylık.
1,2 milyon euro oldu.
Ilk basta acil olarak 70 milyon euro lazimmis hesaplarina gore.
1,2 milyon euro oldu.
Ilk basta acil olarak 70 milyon euro lazimmis hesaplarina gore.
benim arkadaşım dün akşam dönüş yaptı evleri 2 katlı olduğu için sorun olmamış disardayiz dedi fazla konuşamadık ama , bazı yerler hakkaten tamamen gitmiş99 depreminden daha facia durum, mevsim kış şartlar aşırı zor. tablo vahim.
hatayda arkadaşım var ulaşamıyorum mesaj attım dün görülmemiş arıyorum kapalı.
Ben de şimdi topladım bişeyler evden, yakındaki şubeye bırakmaya gidiyorumSabah uğradım hocam moto kuryelerde ulaştıramıyorsanuz evden gelip alalım diyorlar trendyol kuryeleri
Kac ulkede para toplaniyor hepsini toplasan belki bir hafta sonra yuz milyon eurolar gonderilecek. Insanlik olmedi henuz.Ekli dosyayı görüntüle 191836
Avusturya Kizilyildiz hesabi 24 saat icinde 3.8 Milyon Euro toplamis. Bu tek bir kurumun rakamlari. Hani diyenler oluyor ya „Bizim kendimizden baska dostumuz yoktur“ diye
Daha güzel kullanılacağı bir yer yok o seçim paralarının. Saçma sapan adamların resmini, bayraklarını sağa sola asıp seçim sonu çöpe atacaklarına battaniye alsınlar, erzak dağıtsınlar, iş makinası kiralasınlar o paralarla. Hayatım boyunca anlamlandıramadım zaten milletin parasını niye partilere verirler.en mantıklı öneri siyasi partilere verilen seçim paraları
Yazacak o kadar şey var ki..Ekli dosyayı görüntüle 191836
Avusturya Kizilyildiz hesabi 24 saat icinde 3.8 Milyon Euro toplamis. Bu tek bir kurumun rakamlari. Hani diyenler oluyor ya „Bizim kendimizden baska dostumuz yoktur“ diye
Adıyaman'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Bu rakamlari görünce insanlik adina cok duygulandim ayni zamanda gururlandim. Dünyada "kimse bizi sevmiyor" diye algi yaratanlarin gözüne sokacaksin bu tür gercekleri.Kac ulkede para toplaniyor hepsini toplasan belki bir hafta sonra yuz milyon eurolar gonderilecek. Insanlik olmedi henuz.
bitsin artik5.4 diyor rasathane sitesi