- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Hâlâ iş makineleri bekleniyor
Lütfen rt destek
Arkadaşımın ailesi göçük altında
Lütfen rt destek
Arkadaşımın ailesi göçük altında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani afetin boyutu tabi büyük ama hasarın büyük kısmı Hatay Antep Maraş Adıyaman Osmaniye gibi duruyor etkilenen diğer illerde bu kadar büyük yıkım olmadı10 büyük il resmen yıkıldı
Bunların merkezleri, ilçeleri, köylerini filan hesaba katarsak
En az 300-400 bin kişilik kurtarma ve ekipman olmalı afet bölgesinde
Temel yaşam malzemesi alana bir şey diyemem
Ya bu adam da numune resmen. 3-5 oç dışında bazıları aç olduğu için erzak alıyor olabilir. Hırsızlık boyutundakilere zaten çevre halkı tepki gösteriyor. Ne kadar meraklı lan bu herif hemen kafa kesmeye. Ben bi kaç kişide bez süt falan gördğm, napsın adam parası yok parssı olsa alacak yer yok yardım yok çocuğu açlıktan ölsün mü
530k dolar toplandi
Buradan takip edebilirsiniz
Az önce Soylu'da açıklama yaptı renktaşYani afetin boyutu tabi büyük ama hasarın büyük kısmı Hatay Antep Maraş Adıyaman Osmaniye gibi duruyor etkilenen diğer illerde bu kadar büyük yıkım olmadı
Tabii il ve ilçelere ulaşılamadıysa kırsal alandan kimsenin haberi yok şuanAz önce Soylu'da açıklama yaptı renktaş
Elbistan kötü durumda oraya ekip kaydırmamız gerek diye
Bence de en çok etkilenen yerler Antep, Maraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye
Ekip sayısı yetersiz
Sosyal medyada paylaşılıyor halen köylerde insanlar bekliyor
Bir arkadaşımın eşi ve çocuğu Adıyamanda göçük altındalar. Afad gelip geri gitmiş. Sizden rica etsem sosyal platformlarda yayabilir misiniz.
Sevgili Okan senin paylaşımlarına bakmama kararı aldımkadin cocugunu ariyor belki kacirilmamistir diye umuyorum bir aile bakiyordur ve tam olarak ne yapacagini bilmiyordur insallah öyledir!
bu kadin beni perisan etti
530k dolar toplandi
Buradan takip edebilirsiniz
Oha artık ya