- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
ölmüş gibilerne olur sag ciktilar de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ölmüş gibilerne olur sag ciktilar de
Ümit Özdağ dün aynen bunu dediaskerin alana girip yagmacilik yapanlari direk vurmasi lazim 10 kisiyi indirsen bicak gibi kesilir
Sanki her yerde yeterli görevli varmış da her şeyden haberdarlar gibi münferit olay diyor bir de. Demin paylaşılan videonun kimbilir kaç katı olay yaşanmıştır.askerin alana girip yagmacilik yapanlari direk vurmasi lazim 10 kisiyi indirsen bicak gibi kesilir
Ben böyle bir şey görmedim abi ne bu yaa, ekip geliyor ışık yok geri gidiyor sonra tekrar geri geliyor. Abi her ekibe ışık vermek zor mu, neyin kafasındasınız siz
Bir boka yaramaz daha aşağıya inmesi lazım uyduların.Şimdi maraş ve hatay civarlarında telefon ve internet sıkıntısı var. Elonun starlink uyduları internet veriyorum dese telefonlar direk bağlanıyor mu yoksa düzeyde geniş bi alan için cihaz vs gerekiyor mu?
Bu beni yıktı ya.
İlk zamandan beri yardım istiyorlar, bu sabahtan beri orada çalışmaya başladılar sanırım ama yavaş gidiyor belli ki. 8 tane blok var 8 ayrı ekip şazımBu ebrar sitesi beni korkutuyor
Sanki her yerde yeterli görevli varmış da her şeyden haberdarlar gibi münferit olay diyor bir de. Demin paylaşılan videonun kimbilir kaç katı olay yaşanmıştır.