6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insan vucudu nasil bir mekanizma ya

o halde o sogukda ac sussuz gunlerce hayatda kalabiliyor

IMG_1378.webp

Çocuk ne olduğunu anlamamış yavrum bile. Bugün çıkarılmış enkazdan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yağmalama haberleri var ama paylaşanın kafasına patlayacağından kimse paylaşamıyor şuan.Türklerden alıp mülteciler kendiilerine alıyormuş herşeyi zorla.Videoda paylaşıldı 1 tane twitterda.Yardım yapılan bazı yerlere resmen mülteciler çökmüş.Nasıl bir ülke oldu burası yav.Askerin sahaya indirilmemesi nelere yol açıyor.

askerin alana girip yagmacilik yapanlari direk vurmasi lazim 10 kisiyi indirsen bicak gibi kesilir
Askerin yetkisi valiye bağlı valide başımızdakine bağlı olmayacak iş 2 gündür yapmıyorlar.Keşke hayata gelmeseydimde bunları görmeseydim inanılmaz rezillik var şuan.

bu nasıl bir acıdır yarabbi. aynı yerde 9 saat arayla yaşanan iki yıkıcı deprem. bir yandan da allah korusun o ikinci deprem türkiye'nin başka bir bölgesinde olsaydı nasıl bir kaos yaşanacaktı düşünmek dahi istemiyorum.

düşünsenize gece yatıyorsun, şanslıysa ölmüyorsun, iki gece soğukta enkaz altında kaldıktan sonra yabancı dille konuşan ekipler seni oradan kurtarıyor. bunlar nasıl acılar milletimize geçmiş olsun :( inşallah en fazla sayıda insanımızı çıkartırız enkazlardan.

Cnndeki kadın ayar etti beni, milletin işini engelliyor. Çekil köşeye az çenen kapansın da sadece çekim yapın

simdi iyice anladim ikinci depremin hemen arkadan olmasi daha iyi oldu sanirim

yoksa millet o evlere girip oturacakti yine ve tetiklenen o fayda ileride yine deprem olacakti

cogu disardayken oldu o ikinci deprem ki 7,6 ne demek ya o bile asiri buyuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt