6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum, öyle olunca da suriler yağmaya başlar. Zor kararlar, önceden acil durum planı vs. yapılmadığı için daha da zor. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bilemedim ki Hasan renktaş

Yani istese bir şeyler yapılabilir

Mesela dersin ki hane başı 5 ekmek verilecek filan

Zaten insanların kayıtları belediye olarak vardır ellerinde

Yani oraya gelip afetzede vatandaşın derdini çözmemekten iyidir yaa

abi vur emri için neyi bekliyolar nasıl bu kadar milletine düşman olabiliyor bunlar
Milletine düşman değiller, onların milleti Araplar. Bu noktayı yıllardır atlıyoruz. Türkler yağma yapsa Bordo Bereliler'i sürerlerdi sahaya şimdiye.

Oha gercekmis harbiden, dun Hataysporlu yonetici Atsu bulundu dedi simdi oyle birsey yok diyor Volkan.

Volkan Demirel, Spor Arena'ya açıkladı:

🔗Christian Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok. Hastanede olsalar ben bunu paylaşmaz mıyım?

🔴 "Lütfen emin olmadan o kurtuldu, bu kurtuldu diye yazılmasın."

Hatayspor Kulüp Doktoru Gürbey Kahveci: "Dörtyol Hastanesi'ne kaldırıldı" diye haber gelince özellikle gidip baktık ama yok. Şu an Taner ağabey ve Christian Atsu'yu bulunamadı kabul ediyoruz maalesef..."

184 bin çok fazla. Büyük çoğunluğu ölmüştür zaten.

Depremin sabahında '99 depremi seviyesinde bir kayıp bekliyordum ama bu rakam doğruysa onu katlamış demektir.

Depremin ilk günü de belirtmeye çalıştım bölgenin coğrafyasını, şehirleşme yapısını az çok bilen biri olarak söylüyorum.

100 yıllık Türkiye'nin en büyük deprem felaketi ile karşı karşıyayız. Ne 99 ne de geçmişteki Erzincan depremi bu felaketin yanına yaklaşamaz.

Ne söylesek boş şu an yazılan ölü sayısını muhtemelen 10 ile çarpacağız maalesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt