6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan Zan 2 gundur bekliyoruz diyor , cok yavas ilerliyor diyor oradaki yardim calismalari.

gökhan zan su an foxda, 10larca vinc kepce antakyada bos bos bekliyo, emir gelmeden aktiflesemez demisler, erdogana yalvariyor su an.

Enkaz altından çıkan vatandaşlar kendi can dertlerinden olayın vahametini zaten farkedemiyor 2. Bir şokuda kendilerine gelip düşünebildiklerinde haber almaya başladıklarında yaşıyorlar. Allah yardım etsin çok kötü.

gökhan zan fox tvde canlı yayın yapıyor, vinçler yatıyor onları gösteriyor

gökhan zan diyo afad karsi cikmis, bunlarada yardim gidiyor öylemi????

Allah senden de eşinden de razı olsun. Çok duygulandim.
20230208_113302.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gökhan Zan: "Burada insanlar, annemiz, babamız, kardeşimiz, herkes olabilir. Bu vinçlerin enkaz bölgesine gitmemesi için herhangi bir bahane yok. Ne olur, yalvarıyorum size. Sesimiz olun. Herkes yardım bekliyor, ne olur AFAD daha hızlı olsun, daha hızlı koordine olsun." (FOX)

Gökhan Zan: "Serinyol'dan Antakya'ya giderken AFAD'ın kontrolünde olan bütün vinçler burada. Yüzlerce vinç bekliyor. Yetkililerle konuşmaya çalışıyorum, neden yardım gitmiyor? Neden 2 gündür burada? 'Haklısınız, bir şey yapamıyoruz. Her şey AFAD'ın kontrolünde' diyorlar." (FOX)

Gökhan Zan: "'Bize emir verilmeden hareket edemeyiz' diyorlar. Devletimize, hükümetimize, valimize yalvarıyorum. Onlarca vinç, kepçe, makine burada bekliyor. Göçük altında olan yüzlerce insan var. Buradaki vinçler neden bekler, biri insanlığa anlatsın." (FOX)

Gökhan Zan: "Sesimizi duyan yok. Halk burayı göremez, herkes şehrin içinde. Kepçelerin burada olduğunu kimse bilmiyor. Yüzlerce kepçe burada boş boş görev almayı bekliyor ama giden yok. Herkes göçük altında, yalvaranlar var ama giden yok. Neden 2 gündür burada yatıyor?" (FOX)

Eski futbolcular, sosyal medya fenomenleri ve sanatçılar devlet adamlarından daha çok işe yaradı şu süreçte. Şaka gibi gerçekten.

Samsunspor Kulübü Derneği’nin deprem felaketinin ardından başlattığı yardım kampanyasına futbolcular, teknik heyet, taraftarlar ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Store 55’den kışlık malzemeler, futbolcular, teknik heyet ve personellerin topladığı yastık ve yorgan ile taraftarlardan ve vatandaşlardan gelen yaşam malzemeleri de afet bölgelerine gönderilmek üzere Nuri Asan Tesisleri’nde TIR’lara yüklendi. Samsunspor Kulübü Derneği Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İlknur Damla Beytekin, yaklaşık 3 TIR’ın afet bölgelerine gönderileceğini belirtti.

1675850237270.webp

1675850243674.webp

Afad’ın başına da diğer yerlerde de olduğu gibi doğru isim yerine işlerine geleni getirmişler anlaşılan.
Zaten ilk gün sadece 3 bin kişiyi o bölgeye göndermelerinden belliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt