6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumhurbaskani Erdogan 1 yil icinde yapacagiz dediyse yapar. Nokta. Adamin yaptigi projelere bakmak yeterli. Bazi insanlara gercekten burda ciddi cevap yazmak gerekiyor, ama insan utaniyor bu tartismalara girmeyi. Su anda TC vatandasi olup bu krizi yonetecek en iyi ve en tecrubeli adam var basimizda. 10 il etkilenmis, 10 milyondan fazla insan, adamlar bir gecede kac tane ucak organize etmisler gönülluer icin, bizzat Sabihada gördüm, kac tane sirket makinelerini vermis, benim calistigim kurum bile orta buyuklukte olmasina ragmen YK dahil herkes orda, tum operasyon calisanlarimiz gece gunduz calisiyor araclar ile, toplanan yardimin ve seferberligin hesabi yok. Cikmislar burda hala siyaset yapiyorlar bazilar. Destek olun, ya da susun. Dunya'nin her hangi bir ulkesine bu basina gelse su anda yok olma tehdid ile karsi karsiyaydi. Biraz insafli davranin. Kurumlara maaddi destek yapin, alisveris yapip ihtiyaclari karsilayin, gucunuz varsa makine kulllanabiliyorsaniz gidin is yapin. Yeter artik tek cümlelik ahkam kesmeyi birakin. Secim zamaninda verin oyunuzu ne verecekseniz gecin, oturdugunuz yerden insanlarin moralini bozmayin kendi siyasi dusuncelerinizden dolayi. Sahip cikin ülkenize.

Allah rahmet eylesin kaybettiklerimize, bu ülkede son 5-10 senede yasanilanlar neredeyse dunya'da hicbir ulkenin basina gelmedi. Allah sonumuzu hayir etsin.
Forumdan şutlayın bunu.

istedigin gibi anla kardesim mesajimi, kendin bilirsin ztn.
Sorumlulara bişey demeyip sorumlulara bişey diyene tepki gösterdin ve çok iyi anladım bende seni

Şurda insanlıktan bahsediyoruz günlerdir senin yazdığın mesaj normalmi

Bu işin siyaseti yok sorumlusu var,sorumlulara zaten bişey olmuyo ve yapılmıyo bari bırak insanlar şurda 2 hesap sorup yalandan içini soğutsun

Cumhurbaskani Erdogan 1 yil icinde yapacagiz dediyse yapar. Nokta. Adamin yaptigi projelere bakmak yeterli. Bazi insanlara gercekten burda ciddi cevap yazmak gerekiyor, ama insan utaniyor bu tartismalara girmeyi. Su anda TC vatandasi olup bu krizi yonetecek en iyi ve en tecrubeli adam var basimizda. 10 il etkilenmis, 10 milyondan fazla insan, adamlar bir gecede kac tane ucak organize etmisler gönülluer icin, bizzat Sabihada gördüm, kac tane sirket makinelerini vermis, benim calistigim kurum bile orta buyuklukte olmasina ragmen YK dahil herkes orda, tum operasyon calisanlarimiz gece gunduz calisiyor araclar ile, toplanan yardimin ve seferberligin hesabi yok. Cikmislar burda hala siyaset yapiyorlar bazilar. Destek olun, ya da susun. Dunya'nin her hangi bir ulkesine bu basina gelse su anda yok olma tehdid ile karsi karsiyaydi. Biraz insafli davranin. Kurumlara maaddi destek yapin, alisveris yapip ihtiyaclari karsilayin, gucunuz varsa makine kulllanabiliyorsaniz gidin is yapin. Yeter artik tek cümlelik ahkam kesmeyi birakin. Secim zamaninda verin oyunuzu ne verecekseniz gecin, oturdugunuz yerden insanlarin moralini bozmayin kendi siyasi dusuncelerinizden dolayi. Sahip cikin ülkenize.

Allah rahmet eylesin kaybettiklerimize, bu ülkede son 5-10 senede yasanilanlar neredeyse dunya'da hicbir ulkenin basina gelmedi. Allah sonumuzu hayir etsin.
ne diyon sen ya

Arkadaslar isteyen siyaset yapar isteyen yapmaz biraz sakin olun ya.

Sorumlulara bişey demeyip sorumlulara bişey diyene tepki gösterdin ve çok iyi anladım bende seni

Şurda insanlıktan bahsediyoruz günlerdir senin yazdığın mesaj normalmi

Bu işin siyaseti yok sorumlusu var,sorumlulara zaten bişey olmuyo ve yapılmıyo bari bırak insanlar şurda 2 hesap sorup yalandan içini soğutsun
yaw ne sacmaliyorsun sen ya, tartismak istemeyip normal yaziyorum igne sokuyorsun. kötü durumu tribün olarak kullanan siyasetcilere yazmisim ben sen gelmis birseyler zirvaliyorsun. sorumlular ceza cekmesin, gitmesinler diye birsey mi gördün benden. okumayi ögren önce. demedigim seyler üzerine de cevap yazma yaw.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu kim ya

Başkan şuymuş.

Yunus SEZER

İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2000 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

Mesleki Kariyeri

2001 yılında Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Daha sonra sırasıyla:

• (Edirne) Lalapaşa Kaymakam Vekili,
  • (İzmir) Beydağ Kaymakam Vekili,
  • İngiltere’de yurtdışı stajı,
  • (Giresun) Alucra Kaymakamı,
  • (Sivas) Altınyayla Kaymakamı,
  • Siirt Vali Yardımcısı,
  • (Diyarbakır) Silvan Kaymakamı,
  • Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı,
  • Bakan Danışmanı,
  • İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı,
  • Kırıkkale Valisi, görevlerinde bulundu.
11 Eylül 2021 tarih ve 2021/454 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı olarak atandı.

AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer, evli ve 3 çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Arkadaşlar lütfen sakin olalım ben bu ortamda her siyasetçinin suçlu olduğunu düşünüyorum. Bu 10 ilin belediye başkanları tvlerde çıkıp utanmadan ağlayıp veryansin ediyorlar, kim onay verdi bu insaatlara kim?

İlk önce bu halkın zihniyetinin değişmesi lazım

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

habertürk youtube da erdogan aciklama yaparken o kadar cok istifa fln yazildi ki, hemen chat kapattilar.

bir yandan diyorum hakli herkez, bir yandan da simdi sira si mi diye düsünüyorum. kilicdaroglu cikmis herseyin suclusu erdogan diyor. yaw tamam baba en iyi sensin de simdi mi sirasi. simdi siyaset yapan, kendini güzellestiren en adi dir. bu tüm siyasiler icin gecerli tabi
Bu ortamda siyaset peşinde koşan insan da değildir, şerefli de değildir.

habertürk youtube da erdogan aciklama yaparken o kadar cok istifa fln yazildi ki, hemen chat kapattilar.

bir yandan diyorum hakli herkez, bir yandan da simdi sira si mi diye düsünüyorum. kilicdaroglu cikmis herseyin suclusu erdogan diyor. yaw tamam baba en iyi sensin de simdi mi sirasi. simdi siyaset yapan, kendini güzellestiren en adi dir. bu tüm siyasiler icin gecerli tabi
kardeşim uzun bir cevabı var bunun devlette o kadar çok yozlaşma var ki hangi birini sayacak insanlar artık direkt istifa yazmak daha kolayına geliyorsa herkesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt