6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar siyaset yapmayalım cart curt falan diyen arkadaşlar online mı?

AKP Kahramanmaraş Mv. Habibe Öçal, deprem bölgesindeki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na saldırdı: "Defol İngiliz uşağı, sen İstanbul'una bak..."

Bu nasıl bir zihniyet nasıl bir cehalettir. Milletvekili yapılan insana bak

tamamdır, gözümün önündeymiş.

kime hitap ediyor acaba? karşısında ki sesi bir an erdoğana benzettim ama? defol falan diyor? değildir herhalde.
İmamoğluna diyor , kadının oy kaybetme içgüdüsü yaşadığımız acıdan daha ağır basıyor, para ölümden tatlı bazılarına

Twitter’dan gelecek 1 mesaj benim için çok önemli ve şu an giremiyorum
Allah topunuzun belasını versin

Ablamgilin binanin duvarlar yikilmis ama kolonlar tam cokmemis ve kayincolarinin evleri de ayni ama ablamgilin karsi binasi kum gibi olmus.
Ablamin is arkadaslari enkazin altinda. Bunlar Kirikhan
Enistemin 2 teyzesi enkazda ( Belen)
Cocukluk arkadasimin 2 cocugu ve ablasi enkazda. ( Iskenderun)
Allah sabır versin kardeşim inşallah güzel haberleri gelir

İnternetle ilgili bir problem mi var yoksa insanların yardım çığlıklarını susturacak kadar gözleri mi döndü?

Adım adım erişim engeli geliyor şaka gibi...

Belki bunlar bile buraya attığımız son mesajlar olabilir.

Komple internet erişim yasağı gelebilir.

bu zamanda bile erisim derdine düsüp yavaslatan ziyniyetinize koyim yahu, ne zaman türkiye iyi kalpli güzel dürüst insanlar tarafindan yönetilecek?

Arkadaşlar siyaset yapmayalım cart curt falan diyen arkadaşlar online mı?

AKP Kahramanmaraş Mv. Habibe Öçal, deprem bölgesindeki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na saldırdı: "Defol İngiliz uşağı, sen İstanbul'una bak..."

Değil. Eski AKP Milletvekili bu kadın, Habibe Hanım değil.

Üstelik eczacı inanabiliyor musunuz? Hitler döneminde olsa muhalifleri gaz odalarında öldüren hemşire olurdu bu hanım.

3B67BDFC-B5FB-43AC-94D8-4EE8FF903F2E.webp

ülke büyük bir yıkım yaşarken borsanın açık olması da muazzam!! hazır herkes deprem ile ilgilenirken milleti silkelediler arada!

Değil. Eski AKP Milletvekili bu kadın, Habibe Hanım değil.

Üstelik eczacı inanabiliyor musunuz? Hitler döneminde olsa muhalifleri gaz odalarında öldüren hemşire olurdu bu hanım.
Bunların beyinlerini kim yıkıyor, kim öğretiyor böyle şeyleri. Gavur diye düşman belledikleri insanlar bile dünyanın dört bir yanından yardıma koşuyor, şu sözde insanlara bak bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt