Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bura kapanmaz dostumAdım adım erişim engeli geliyor şaka gibi...
Belki bunlar bile buraya attığımız son mesajlar olabilir.
Komple internet erişim yasağı gelebilir.
Büyük hoca yaa
Bunların beyinlerini kim yıkıyor, kim öğretiyor böyle şeyleri. Gavur diye düşman belledikleri insanlar bile dünyanın dört bir yanından yardıma koşuyor, şu sözde insanlara bak bir de.
Reis'in acil durum butonu sosyal medyaya engel ne yazık ki.Yine erişim yasağı getirerek bütün problemleri çözdük hamdolsun.
Sahaya indi reis, çadırkente falan gitmiş.Millet twitterdan yardım organize ediyoken erişim engeli koymak neyin kafası?
Bende de aynı durum pc'den giriliyorwifiden giriyorum mobil girmiyor bunlar saf kötülüğün vücut bulmuş hali gerçekten
Bu da ilk depremden sonra ne kadar büyük yönetememe krizi olduğunu gösterir insanlara eve girmemeleri yönünde bir anons ya da çalışma olmamış belli kiDirekt 3 farklı örnek biliyorum, belli yaş üzeri öğlen olan depremde evdeymiş.
İlk depremde yıkılmayınca evlerine güvenip girme psikolojisine giriyor olabilir insanlar.
İşlerini biliyorlar. Ya çoluk çocuğu sürüyorlar, ya da kadın.akp için kapalı vekil kullanma fikri çok makul.
erkek yollasa ekrem oracıkta tokatlayıp paketler. ama kapalı kadına bir tepki verirse akp mağduriyeri ______| %50 Loading